Redmi 9T şarjı powerbankten şarj olunca ekran süresi kısalıyor

Makaleler
3
Yer
Adana
Daha fazla  
Merhaba Redmi 9T telefonumu bugün powerbanka taktım. Fakat şunu fark ettim, powerbanka göre orijinal şarjı daha yavaş bitiyor. Yani powerbankle doldurunca şarjı yavaş bitiyor. Fakat telefonda hızlı bitiyor. Orijinal şarjı kullanıyorum.

Hocam powerbank nedir? Tam olarak marka ve model belirtirseniz iyi olur. Ayrıca acil durumlar olmadığı sürece cihazları powerbank üzerinde şarj etmek pek de sağlıklı sayılmaz.

Hocam powerbank nedir? Tam olarak marka ve model belirtirseniz iyi olur. Ayrıca acil durumlar olmadığı sürece cihazları powerbank üzerinde şarj etmek pek de sağlıklı sayılmaz.

Hocam powerbanki A101'den almıştım. Gomobile GM-PB-14 4000MAH pek iyi sayılmaz.Bu arada elektrik kesik olduğu için şu an Powerbanki kullanıyorum.

Hocam powerbanki A101'den almıştım. Gomobile GM-PB-14 4000MAH pek iyi sayılmaz. Bu arada elektrik kesik olduğu için şu an powerbanki kullanıyorum.

Anlıyorum. Bence sorun zaten verdiğiniz bu cevapta açık açık belli. Bende Xiaomi 10.000 mAh var. En son onunla fulledim şarjımı. Ve şu an %85 şarj var. Ekran süreside bu şekilde. 1 yıldır kullandığım bir powerbank kendisi. Çok memnunum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2022-02-07-15-34-58-75.jpg
    38,3 KB · Görüntüleme: 52
Yani powerbank ile doldurunca daha mı uzun kullanıyorsun?
Eğer durum böyle ise sana öyle gelmiştir.

Hocam benim demek istediğim orijinal şarj hızlı dolduruyor fakat hızlı bitiyor.Powerbank ise yavaş yavaş bitiyor.
Yani powerbank ile doldurunca daha mı uzun kullanıyorsun?
Eğer durum böyle ise sana öyle gelmiştir.
Evet.Fakat yazılım sorunları felanda var xiaomide o da olabilir.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2022-02-07-15-46-29-227_com.miui.securitycenter.jpg
    38,1 KB · Görüntüleme: 65
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…