S SlayerHQ Hectopat Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 242 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #1 Bu telefona sahibim. Yedek olarak ancak çok yavaş cihaz nasıl hızlandırabilirim? Gereken tüm optimize yapabileceğim şeyleri yaptım mi? Programlarından ve az uygulama mevcut ama telefon hızlı değil gibi. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Kasım 2024
Bu telefona sahibim. Yedek olarak ancak çok yavaş cihaz nasıl hızlandırabilirim? Gereken tüm optimize yapabileceğim şeyleri yaptım mi? Programlarından ve az uygulama mevcut ama telefon hızlı değil gibi.
dersleeer2 Hectopat Katılım 13 Ağustos 2021 Mesajlar 1.134 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri Sapphire R9 380x Nitro Overclocked pentium g4560 16gb asus z170-p anakart Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #2 Hızlandıramazsınız aynı telefon bende var çöp gibi telefon. ROM atabilirsiniz isterseniz pixel ROM var Android 13 kurarsınız hızlanır.
Hızlandıramazsınız aynı telefon bende var çöp gibi telefon. ROM atabilirsiniz isterseniz pixel ROM var Android 13 kurarsınız hızlanır.
zuabo Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 181 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri ||| 𝐊𝐢𝐧𝐠𝐬𝐭𝐨𝐧 𝐊𝐕𝐑𝟏𝟑𝟑𝟑𝐃𝟑𝐍𝟗/𝟒𝐆 𝟖𝐆𝐁 (𝟐𝐱𝟒) ||| 𝐆𝐀 𝐇𝟔𝟏𝐌 𝐒𝟏 ||| 𝐆𝐓 𝟏𝟎𝟑𝟎 𝐆𝐃𝐃𝐑𝟓 ||| 𝐈𝐧𝐭𝐞𝐥 𝐈𝟓 𝟐𝟒𝟎𝟎 ||| 𝐇𝐄𝐂 𝟑𝟎𝟎𝐕𝐆 𝟐𝐑𝐆 𝟑𝟎𝟎𝐖 𝐏𝐒𝐔 ||| 𝐀𝐥𝐩𝐢𝐧 𝟐𝟒𝟎𝐆𝐁 𝐒𝐒𝐃 ||| 𝐒𝐞𝐚𝐠𝐚𝐭𝐞 𝐁𝐚𝐫𝐫𝐚𝐜𝐮𝐝𝐚 𝟕𝟐𝟎𝟎 𝐇𝐃𝐃 ||| Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #3 Aynisi bende var onun yerine keske Note 8 Pro alsaydim.
S SlayerHQ Hectopat Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 242 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #4 Tnin açılımı Turbo bir de bu turboysa her neyse.
zuabo Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 181 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri ||| 𝐊𝐢𝐧𝐠𝐬𝐭𝐨𝐧 𝐊𝐕𝐑𝟏𝟑𝟑𝟑𝐃𝟑𝐍𝟗/𝟒𝐆 𝟖𝐆𝐁 (𝟐𝐱𝟒) ||| 𝐆𝐀 𝐇𝟔𝟏𝐌 𝐒𝟏 ||| 𝐆𝐓 𝟏𝟎𝟑𝟎 𝐆𝐃𝐃𝐑𝟓 ||| 𝐈𝐧𝐭𝐞𝐥 𝐈𝟓 𝟐𝟒𝟎𝟎 ||| 𝐇𝐄𝐂 𝟑𝟎𝟎𝐕𝐆 𝟐𝐑𝐆 𝟑𝟎𝟎𝐖 𝐏𝐒𝐔 ||| 𝐀𝐥𝐩𝐢𝐧 𝟐𝟒𝟎𝐆𝐁 𝐒𝐒𝐃 ||| 𝐒𝐞𝐚𝐠𝐚𝐭𝐞 𝐁𝐚𝐫𝐫𝐚𝐜𝐮𝐝𝐚 𝟕𝟐𝟎𝟎 𝐇𝐃𝐃 ||| Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #5 .....