K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2024 #11 Mi kilit açma durumunun ekran fotoğrafını atar mısınız?
Z zavoddskaya Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 226 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2024 #12 K.Makise dedi: Mi kilit açma durumunun ekran fotoğrafını atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Bu şekilde. Dosya Ekleri Screenshot_2024-03-16-14-19-43-975_com.android.settings.jpg 91,3 KB · Görüntüleme: 25
K.Makise dedi: Mi kilit açma durumunun ekran fotoğrafını atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Bu şekilde.
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2024 #13 Bunları yaptıktan sonra Fastboot'a alıp açabilmeniz lazım. Mi hesabınızdan çıkış yapmıyorsunuz değil mi? Hesabınızın telefonda kayıtlı kalması lazım.
Bunları yaptıktan sonra Fastboot'a alıp açabilmeniz lazım. Mi hesabınızdan çıkış yapmıyorsunuz değil mi? Hesabınızın telefonda kayıtlı kalması lazım.
Z zavoddskaya Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 226 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2024 #14 K.Makise dedi: Bunları yaptıktan sonra Fastboot'a alıp açabilmeniz lazım. Mi hesabınızdan çıkış yapmıyorsunuz değil mi? Hesabınızın telefonda kayıtlı kalması lazım. Genişletmek için tıkla... Hayır çıkış yapmıyorum fakat mi kilit açma durumuna her girişimde hesabımı tekrar ekleyebiliyorum acaba burada sorun mu var.
K.Makise dedi: Bunları yaptıktan sonra Fastboot'a alıp açabilmeniz lazım. Mi hesabınızdan çıkış yapmıyorsunuz değil mi? Hesabınızın telefonda kayıtlı kalması lazım. Genişletmek için tıkla... Hayır çıkış yapmıyorum fakat mi kilit açma durumuna her girişimde hesabımı tekrar ekleyebiliyorum acaba burada sorun mu var.
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2024 #15 Birisi şu öneride bulunmuş: Bende aynı hatayı alıyordum mi hesabından çıkış yaptım SIM kartı çıkartıp telefonu açıp kapadım sonra SIM kartı taktım sonra tekrar MIUI hesabına giriş yaptım denedim ve oldu ( Wi-Fi kapalı sadece mobil veri açık ) Genişletmek için tıkla...
Birisi şu öneride bulunmuş: Bende aynı hatayı alıyordum mi hesabından çıkış yaptım SIM kartı çıkartıp telefonu açıp kapadım sonra SIM kartı taktım sonra tekrar MIUI hesabına giriş yaptım denedim ve oldu ( Wi-Fi kapalı sadece mobil veri açık ) Genişletmek için tıkla...
Z zavoddskaya Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 226 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2024 #16 K.Makise dedi: Birisi şu öneride bulunmuş: Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim. K.Makise dedi: Birisi şu öneride bulunmuş: Genişletmek için tıkla... Evet sorunum bu şekilde çözüldü sanırım şimdi 168 saat beklemem gerekiyor sonrasında açılacaktır diye düşünüyorum. Son düzenleme: 16 Mart 2024
K.Makise dedi: Birisi şu öneride bulunmuş: Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim. K.Makise dedi: Birisi şu öneride bulunmuş: Genişletmek için tıkla... Evet sorunum bu şekilde çözüldü sanırım şimdi 168 saat beklemem gerekiyor sonrasında açılacaktır diye düşünüyorum.
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2024 #17 zavoddskaya dedi: Deneyeceğim. Evet sorunum bu şekilde çözüldü sanırım şimdi 168 saat beklemem gerekiyor sonrasında açılacaktır diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Evet, bir hafta sonra tekrar kilit açmayı deneyin bu sefer açılacak.
zavoddskaya dedi: Deneyeceğim. Evet sorunum bu şekilde çözüldü sanırım şimdi 168 saat beklemem gerekiyor sonrasında açılacaktır diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Evet, bir hafta sonra tekrar kilit açmayı deneyin bu sefer açılacak.