Redmi 9T Wi-Fi ve Bluetooth sinyali berbat

the.tebriz

Kilopat
Yer
Azerbaijan
Daha fazla  
Çözüm denemeleri:
  • Wi-Fi sıfırlamak.
  • Telefonu sıfırlamak.
  • Global ROM-u Endonezya-ya değiştirdim, daha sonra Çin ROM-u kurdum, yine sonuç aynı(şu anda global sürümdeyim)
  • Başka Wi-Fi ağına bağlanıp sinyali denedim.
  • Normal Wi-Fi performansı için routerın en az 2 metre yakınında olmam gerek, en iyi durumda sinyal seviyesi:

• Evdeki Wi-Fi routeri sıfırladım sonuç: Aynı. Diğer Android 5.1 eski model telefonlar aynı routerden 10 metre uzakta bile tam sinyal alıyorken. Wi-Fi ile birlikte Bluetooth da kötü çekiyor. Kablosuz kulaklık dinlerken insanı delirtiyor. Halbuki, telefonu kulaklıktan sadece 15sm aralı tutuyorum. Tabii ki, aynı kulaklığı başka cihaza bağlayınca normal çalışıyor.
Şu anda MIUI 13.0.1 Android 12 sürümündeyim. Güncelleme gelirse düzelir sandım, olmadı. Sizce daha başka ülke ROM'larını mı denemeliyim yoksa bu sorun donanımsal mı?
Teşekkürler.

Bende de aynı telefon var ve gayet rahat bağlanıyorum sizin telefonda bir sıkıntı var sanırım.

Şu anda MIUI 13.0.1 Android 12 sürümündeyim. Güncelleme gelirse düzelir sandım, olmadı. Sizce daha başka ülke ROM'larını mı denemeliyim yoksa bu sorun donanımsal mı?

Aynı cihaz bende var. MIUI 13 yayınlanmadı daha yanlış hatırlamıyorsam. Custom MIUI mi kurdunuz? Belki de ROM denemeleri yapmak yerine Wi-Fi sinyal antenini değiştirmek size daha iyi sonuç verecektir.

Aynı cihaz bende var. MIUI 13 yayınlanmadı daha yanlış hatırlamıyorsam. Custom MIUI mi kurdunuz? Belki de ROM denemeleri yapmak yerine Wi-Fi sinyal antenini değiştirmek size daha iyi sonuç verecektir.
custom değil sadece erken kurdum, hocam sürümle alakalı değil, MIUI 12.5-in öncesinden beri durum aynı

Olabilir, teknik servise verip değiştirmekte yarar var. Telefonculara vermenizi tavsiye etmem.
işte onlara güvenmediğim için kendim hall etmek istedim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…