mustafaklc11 Centipat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2021 #1 Redmi 9T cihaz kullanıyorum 1 aydır kullanıyorum fakat hala 12.0.7 güncellemesinde. Güncelleme neden gelmedi ya da nasıl manuel yüklerim?
Redmi 9T cihaz kullanıyorum 1 aydır kullanıyorum fakat hala 12.0.7 güncellemesinde. Güncelleme neden gelmedi ya da nasıl manuel yüklerim?
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.942 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2021 #2 Her ülkeye aynı anda güncelleme gelmiyor. Cihazınızda ROOT var mı? Cihaz yurt dışı cihazı mı? Artı 0 Eksi
drmstafaa Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 3.178 Çözümler 13 Yer Ankara-Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2021 #3 mustafaklc11 dedi: Redmi 9T cihaz kullanıyorum 1 aydır kullanıyorum fakat hala 12.0.7 güncellemesinde. Güncelleme neden gelmedi ya da nasıl manuel yüklerim? Genişletmek için tıkla... Cihazınız için Çin haricinde MIUI 12.5 yayınlanmamış. Redmi Note 9 4G/Redmi 9T/Redmi 9 Power (lime) MIUI Downloads [Kılavuz] Mi Flash Tool Nasıl Kullanılır? Mi Flash Tool ile Fastboot menüsü üzerinden orijinal MIUI ROM'u atabilirsiniz. Cihazınıza vereceğiniz her türlü zarardan sorumlu değilim. Son düzenleme: 20 Kasım 2021 Artı 0 Eksi
mustafaklc11 dedi: Redmi 9T cihaz kullanıyorum 1 aydır kullanıyorum fakat hala 12.0.7 güncellemesinde. Güncelleme neden gelmedi ya da nasıl manuel yüklerim? Genişletmek için tıkla... Cihazınız için Çin haricinde MIUI 12.5 yayınlanmamış. Redmi Note 9 4G/Redmi 9T/Redmi 9 Power (lime) MIUI Downloads [Kılavuz] Mi Flash Tool Nasıl Kullanılır? Mi Flash Tool ile Fastboot menüsü üzerinden orijinal MIUI ROM'u atabilirsiniz. Cihazınıza vereceğiniz her türlü zarardan sorumlu değilim.
KS KS mustafaklc11 Centipat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2021 #4 BERWAR dedi: Her ülkeye aynı anda güncelleme gelmiyor. Cihazınızda root var mı? Cihaz yurt dışı cihazı mı? Genişletmek için tıkla... Root yok, yurt dışı değil. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Kasım 2021 Artı 0 Eksi
BERWAR dedi: Her ülkeye aynı anda güncelleme gelmiyor. Cihazınızda root var mı? Cihaz yurt dışı cihazı mı? Genişletmek için tıkla... Root yok, yurt dışı değil.
waxon Decipat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 1.067 Çözümler 8 20 Kasım 2021 #5 Bana da gelmedi, hizmetler ve geri bildirim adlı uygulamadan talep oluşturdum. Bekliyorum. Artı 0 Eksi
KS KS mustafaklc11 Centipat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2021 #6 drmstafaa dedi: Cihazınız için Çin haricinde MIUI 12.5 yayınlanmamış. Redmi Note 9 4G/Redmi 9T/Redmi 9 Power (lime) MIUI Downloads [Kılavuz] Mi Flash Tool Nasıl Kullanılır? Mi Flash tool ile fastboot menüsü üzerinden orijinal MIUI ROM'u atabilirsiniz. Cihazınıza vereceğiniz her türlü zarardan sorumlu de. drmstafaa dedi: Cihazınız için Çin haricinde MIUI 12.5 yayınlanmamış. Redmi Note 9 4G/Redmi 9T/Redmi 9 Power (lime) MIUI Downloads [Kılavuz] Mi Flash Tool Nasıl Kullanılır? Mi Flash tool ile fastboot menüsü üzerinden orijinal MIUI ROM'u atabilirsiniz. Cihazınıza vereceğiniz her türlü zarardan sorumlu değilim. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Garanti kapsamı dışında kalma gibi durumlar olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Kasım 2021 Artı 0 Eksi
drmstafaa dedi: Cihazınız için Çin haricinde MIUI 12.5 yayınlanmamış. Redmi Note 9 4G/Redmi 9T/Redmi 9 Power (lime) MIUI Downloads [Kılavuz] Mi Flash Tool Nasıl Kullanılır? Mi Flash tool ile fastboot menüsü üzerinden orijinal MIUI ROM'u atabilirsiniz. Cihazınıza vereceğiniz her türlü zarardan sorumlu de. drmstafaa dedi: Cihazınız için Çin haricinde MIUI 12.5 yayınlanmamış. Redmi Note 9 4G/Redmi 9T/Redmi 9 Power (lime) MIUI Downloads [Kılavuz] Mi Flash Tool Nasıl Kullanılır? Mi Flash tool ile fastboot menüsü üzerinden orijinal MIUI ROM'u atabilirsiniz. Cihazınıza vereceğiniz her türlü zarardan sorumlu değilim. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Garanti kapsamı dışında kalma gibi durumlar olur mu?
yrt07 Decapat Katılım 3 Temmuz 2020 Mesajlar 111 20 Kasım 2021 #7 mustafaklc11 dedi: Garanti kapsamı dışında kalma gibi durumlar olur mu? Genişletmek için tıkla... Evet bu işlemi uygularsanız cihazınız garanti dışı kalır. Artı 0 Eksi
mustafaklc11 dedi: Garanti kapsamı dışında kalma gibi durumlar olur mu? Genişletmek için tıkla... Evet bu işlemi uygularsanız cihazınız garanti dışı kalır.
KS KS mustafaklc11 Centipat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2021 #8 yrt07 dedi: Evet bu işlemi uygularsanız cihazınız garanti dışı kalır. Genişletmek için tıkla... Peki. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Kasım 2021 Artı 0 Eksi
yrt07 dedi: Evet bu işlemi uygularsanız cihazınız garanti dışı kalır. Genişletmek için tıkla... Peki.
Elan Morin Tedronai Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 5.375 Çözümler 7 20 Kasım 2021 #9 Çin dışındaki ülkerde daha Redmi 9T için MIUI 12.5 dağıtımı başlaması diye bilmekteyim. Artı 0 Eksi