H hsyngundogmus Centipat Katılım 21 Ekim 2023 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2024 #1 Redmi A3 aldım APK dosya indirmiyordu araştırdım yüklemek için MIUI optimizasyonu kapatmam gerekiyormuş bende yoktu hakkında kısmından baktım MIUI adına hiçbir şey yok MIUI sürümü falanda yok.
Redmi A3 aldım APK dosya indirmiyordu araştırdım yüklemek için MIUI optimizasyonu kapatmam gerekiyormuş bende yoktu hakkında kısmından baktım MIUI adına hiçbir şey yok MIUI sürümü falanda yok.
Bendy00 Hectopat Katılım 5 Ekim 2021 Mesajlar 628 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Hp Victus 16 R1015NT İntel İ7-14700HX 16 Gb RAM RTX 4070 8 Gb Cinsiyet Erkek 14 Mart 2024 #2 Telefon saf Android hocam ondan bulamamışsınızdır.
H hsyngundogmus Centipat Katılım 21 Ekim 2023 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2024 #3 Bendy00 dedi: Telefon saf Android hocam ondan bulamamışsınızdır. Genişletmek için tıkla... Çözümü nedir peki bilgin var mı?
Bendy00 dedi: Telefon saf Android hocam ondan bulamamışsınızdır. Genişletmek için tıkla... Çözümü nedir peki bilgin var mı?
Bendy00 Hectopat Katılım 5 Ekim 2021 Mesajlar 628 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Hp Victus 16 R1015NT İntel İ7-14700HX 16 Gb RAM RTX 4070 8 Gb Cinsiyet Erkek 16 Mart 2024 #4 hsyngundogmus dedi: Çözümü nedir peki bilgin var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam ben çok anlamam bu Android işinden Android kaç telefon.
hsyngundogmus dedi: Çözümü nedir peki bilgin var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam ben çok anlamam bu Android işinden Android kaç telefon.
Better Call Mike Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 1.317 Çözümler 22 Yer Berlin Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2024 #5 APK dosyası indiremiyor musunuz yoksa kuramıyor musunuz?
misty rosetta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 4.538 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2024 #6 Xiaomi/Redmi A serisinde MIUI değil saf Android bulunmaktadır, ayrıca sorunu tam olarak anlatabilir misiniz?
Xiaomi/Redmi A serisinde MIUI değil saf Android bulunmaktadır, ayrıca sorunu tam olarak anlatabilir misiniz?
H hsyngundogmus Centipat Katılım 21 Ekim 2023 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2024 #7 Bendy00 dedi: Hocam ben çok anlamam bu Android işinden Android kaç telefon. Genişletmek için tıkla... Android 14. Better Call Mike dedi: APK dosyası indiremiyor musunuz yoksa kuramıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... APK dosya indiriliyor kurulmuyor sanıyordum hileli oyun indirdim kurdu ama AeroInsta'yı kurmuyor uygulamayı telefonunuzda yükleyemezsiniz diyor. misty rosetta dedi: Xiaomi/Redmi a serisinde MIUI değil saf Android bulunmaktadır, ayrıca sorunu tam olarak anlatabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Sorunum APK dosya kurulmuyor sanıyordum Aero Instagram kurulmuyormuş izlediğim videoda muiu optimizasyonunu kapatın diyor bende yok.
Bendy00 dedi: Hocam ben çok anlamam bu Android işinden Android kaç telefon. Genişletmek için tıkla... Android 14. Better Call Mike dedi: APK dosyası indiremiyor musunuz yoksa kuramıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... APK dosya indiriliyor kurulmuyor sanıyordum hileli oyun indirdim kurdu ama AeroInsta'yı kurmuyor uygulamayı telefonunuzda yükleyemezsiniz diyor. misty rosetta dedi: Xiaomi/Redmi a serisinde MIUI değil saf Android bulunmaktadır, ayrıca sorunu tam olarak anlatabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Sorunum APK dosya kurulmuyor sanıyordum Aero Instagram kurulmuyormuş izlediğim videoda muiu optimizasyonunu kapatın diyor bende yok.
Bendy00 Hectopat Katılım 5 Ekim 2021 Mesajlar 628 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Hp Victus 16 R1015NT İntel İ7-14700HX 16 Gb RAM RTX 4070 8 Gb Cinsiyet Erkek 17 Mart 2024 #8 Yanlış bilgi hsyngundogmus dedi: Android 14. APK dosya indiriliyor kurulmuyor sanıyordum hileli oyun indirdim kurdu ama AeroInsta'yı kurmuyor uygulamayı telefonunuzda yükleyemezsiniz diyor. Sorunum APK dosya kurulmuyor sanıyordum Aero Instagram kurulmuyormuş izlediğim videoda muiu optimizasyonunu kapatın diyor bende yok. Genişletmek için tıkla... Reis Android 14 ile APK kurulmasını engellediler. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mart 2024
hsyngundogmus dedi: Android 14. APK dosya indiriliyor kurulmuyor sanıyordum hileli oyun indirdim kurdu ama AeroInsta'yı kurmuyor uygulamayı telefonunuzda yükleyemezsiniz diyor. Sorunum APK dosya kurulmuyor sanıyordum Aero Instagram kurulmuyormuş izlediğim videoda muiu optimizasyonunu kapatın diyor bende yok. Genişletmek için tıkla... Reis Android 14 ile APK kurulmasını engellediler.
H hsyngundogmus Centipat Katılım 21 Ekim 2023 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2024 #9 Bendy00 dedi: Reis Android 14 ile APK kurulmasını engellediler. Genişletmek için tıkla... Yok APK oyun indirdim kurdum Aero Instagram indirdim ama kurmuyor yani tüm APK'lar değil sanırım.
Bendy00 dedi: Reis Android 14 ile APK kurulmasını engellediler. Genişletmek için tıkla... Yok APK oyun indirdim kurdum Aero Instagram indirdim ama kurmuyor yani tüm APK'lar değil sanırım.