necasetabi Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 338 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2023 #1 Bir şekilde ingilizceden Çince'ye çevirmişim ve tekrardan İngilizce yapmak istiyorum.
leeEVERETT Hectopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 1.715 Makaleler 1 Çözümler 20 11 Ocak 2023 #2 necasetabi dedi: Bir şekilde ingilizceden Çince'ye çevirmişim ve tekrardan İngilizce yapmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? Kulaklıkta ne dili var hocam bende aynısını kullanıyorum.
necasetabi dedi: Bir şekilde ingilizceden Çince'ye çevirmişim ve tekrardan İngilizce yapmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? Kulaklıkta ne dili var hocam bende aynısını kullanıyorum.
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.056 Çözümler 47 Yer Mersin 11 Ocak 2023 #3 Uzun basarak falan yapılıyordu. Videosu vardır mutlaka.
necasetabi Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 338 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2023 #4 leeEVERETT dedi: Nasıl yani? Kulaklıkta ne dili var hocam bende aynısını kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... İngilizce idi ama şu an Çince olmuş. Emrecngz dedi: Uzun basarak falan yapılıyordu. Videosu vardır mutlaka. Genişletmek için tıkla... Hocam videosunu bulsaydım buraya yazmazdım değil mi?
leeEVERETT dedi: Nasıl yani? Kulaklıkta ne dili var hocam bende aynısını kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... İngilizce idi ama şu an Çince olmuş. Emrecngz dedi: Uzun basarak falan yapılıyordu. Videosu vardır mutlaka. Genişletmek için tıkla... Hocam videosunu bulsaydım buraya yazmazdım değil mi?