O ortamdakisusisesi Centipat Katılım 20 Temmuz 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2023 #1 Redmi Airdots kutuda şarj olmasına rağmen biri şarj almıyor nasıl düzeltebilirim?
VP67 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 2.428 Çözümler 19 17 Eylül 2023 #2 Kulaklık tuşuna basılı tutarak kutuya yerleştir. Şarj almaya başlayacaktır.
O ortamdakisusisesi Centipat Katılım 20 Temmuz 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2023 #3 VP67 dedi: Kulaklık tuşuna basılı tutarak kutuya yerleştir. Şarj almaya başlayacaktır. Genişletmek için tıkla... Denedim hala düzelmedi.
VP67 dedi: Kulaklık tuşuna basılı tutarak kutuya yerleştir. Şarj almaya başlayacaktır. Genişletmek için tıkla... Denedim hala düzelmedi.
VP67 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 2.428 Çözümler 19 17 Eylül 2023 #4 ortamdakisusisesi dedi: Denedim hala düzelmedi. Genişletmek için tıkla... Tuşa basılı tut 5 saniye kadar, tuştan parmağını hiç bırakmadan şarj yuvasına oturt. Oturtunca basılı tutmaya devam et. Şarj alması lazım böyle yaparsan. Ama tuşa hep basılı olacak, en ufak basmayı bırakırsan olmaz.
ortamdakisusisesi dedi: Denedim hala düzelmedi. Genişletmek için tıkla... Tuşa basılı tut 5 saniye kadar, tuştan parmağını hiç bırakmadan şarj yuvasına oturt. Oturtunca basılı tutmaya devam et. Şarj alması lazım böyle yaparsan. Ama tuşa hep basılı olacak, en ufak basmayı bırakırsan olmaz.