Redmi Airdots nasıldır?

Makaleler
2
Daha fazla  
Ürün yorumlarına baktım da şarj konusunda sorun çıkarıyor herhalde. Birisi prizden şarj edince bozulduğunu yazmış. Bu mümkün mü? Almayı düşünüyorum da.

Screenshot_2020-02-26-22-07-24-986_com.android.chrome.jpg

Screenshot_2020-02-26-22-04-27-923_com.android.chrome.jpg

Screenshot_2020-02-26-22-04-16-537_com.android.chrome.jpg

Ayrıca prizden sarj edince bozulma olayı yok. Öyle bir şey olsa 6 ayda bozulurdu sanırım.

Hem kendime hem de abime aldım. İkimizde kullanıyoruz ve çok memnunuz. Sarj etme ile herhangi bir sorun görmedik. Kulaklıkların altında küçük bir jelatin var onu sökmeyince sarj olmuyorlar, bunun dışında bir sorun yok fiyatına göre bayağı iyi.

Ben de kullanıyorum hiç sorun yaşamadım ama kulaklığın gövdesi yukarıda olduğu için kulak kepçesi küçük olanlar taktığında sorun yaşıyor, fazla çıkık durabiliyor veya kulağında durmayıp düşebiliyor.
Eğer kulağın küçük değilse ve üst düzey bir ses beklentin yoksa fiyatına göre gayet iyi bir ürün.

Benim kulaklığa eksi verdiğim tek nokta şarj kutusu. Okuldayken çantama atıyorum sallandığı zaman bazen kulaklık yuvasından hafif kayıyor sanırım kendi kendine açılıp şarjını bitiriyor. Onun haricinde başarılı bir ürün.

Ben de bir Bluetooth kulaklık kullanıcısıyım ve okuduğum kitapçıkta (ki galiba okumayanlar var bunları) bilgisayarınıza bağlayıp şarj edin yazıyordu. Sana kalmış. Kullanım kılavuzunda bu yazıyor.

Üründen kendime,anneme,kardeşime sipariş etmiştim. Nerden baksanız 6 ay filan olmuştur herhangi bir sıkıntısı yok. 3'ümüzde kullanıyoruz. Bence fiyatına göre iyi.

"Haylou gt1" kullanıyorum. Airdotsta kullandım, açıkçası anlık değişimde fark az da olsa fark ediliyor ama uzun kullanımda aradaki farkı anlamıyorsun. Airdotsun birbiri ile olan bağlantısı zayıf, mesela elimle etrafını kapattığımda diğeriyle ses iletişimi kopuyor, Haylouda biri anya biri konyada olsa da çekiyor. Haylou dokunmatik, Redmi tuşlu. Farklar bunlar, tercih senin bence ikisi de alınabilir efsane kulaklıklar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı