Redmi Airdots S sahte mi?

ygzzz1425

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Fatura ve garanti belgesi gelmedi ve şarj kutusu arkasında airdofs yazıyor. İadesini verdim bile ama yine de sormak istiyorum. Ürün sahte mi?

Dosya Ekleri

• 6147d827-0189-44b7-ac7e-d039b0aa9f8a.jpg
    50 KB · Görüntüleme: 92
  • 26840e14-ab08-4c7d-9eaa-fb0b9d825104.jpg
    85,4 KB · Görüntüleme: 91
  • 619971cb-1ae2-47bb-b74e-3cb09c8c6057.jpg
    61 KB · Görüntüleme: 98
Hocam bu videoya bakın, orjinalle replika çok benzer, bu farkı anlamak için bu videoyu izleyin:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kesinlikle sahte, iadesini hemen gerçekleştirin derim.

Hocam baktım da elimdeki ürün farklı. O yüzden emin olamadım. Benimki S modeli.

Silikonlari kaldirip hoparlor kenarindaki cercevede seri numarasi yaziyor mu diye bakmalisin. Yaziyorsa orjindir. Ben oyle anlamistim. Urunu nereden siparis verdin?

Silikonlari kaldirip hoparlor kenarindaki cercevede seri numarasi yaziyor mu diye bakmalisin. Yaziyorsa orjindir. Ben oyle anlamistim. Urunu nereden siparis verdin?

Evet hocam forumda görmüştüm, oraya da baktım fakat seri numarası falan yoktu. Hepsiburada'dan sipariş verdim. Tek-store adlı satıcıdan.

Evet hocam forumda görmüştüm, oraya da baktım fakat seri numarası falan yoktu. Hepsiburada'dan sipariş verdim. Tek-store adlı satıcıdan.
Ben de oradan almistim ama satıcı Hepsiburada'ydi. Numara falan yazmiyorsa iade edebirsin. Hepsiburada saticisi orjinal gonderiyor bilgin olsun ama GT1 ya da 2 modelini oneririm. Forumda da konusu var eksileri ve artilariyla. Dokunmatik olani almani oneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…