Mr. Patrick Bateman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 2.478 Çözümler 2 7 Temmuz 2020 #1 Arkadaşlar bu kulaklık çok çakma geliyor damgası yedi, şimdi ben bunu buradan alsam çakma olmadığını nasıl anlarım veya çakma mı bu linkteki kesin? İade teşhir ürünü falan olmadığını anlamak için warranty bant falan bulunuyor mu? Xiaomi Redmi Airdots Tws Bluetooth 5.0 Kulaklık Yorumları, Fiyatı - Trendyol Xiaomi Redmi Airdots Tws Bluetooth Basic 5.0 Kulaklık Mİ AİRDOTS TWS yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. m.trendyol.com Ve bu ürün aynı mı? Basic yazmıyor ama aynısı mıdır? Xiaomi Redmi Airdots Tws Bluetooth 5.0 Kulaklık Fiyatı Xiaomi Redmi Airdots Tws Bluetooth 5.0 Kulaklık en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Son düzenleme: 7 Temmuz 2020
Arkadaşlar bu kulaklık çok çakma geliyor damgası yedi, şimdi ben bunu buradan alsam çakma olmadığını nasıl anlarım veya çakma mı bu linkteki kesin? İade teşhir ürünü falan olmadığını anlamak için warranty bant falan bulunuyor mu? Xiaomi Redmi Airdots Tws Bluetooth 5.0 Kulaklık Yorumları, Fiyatı - Trendyol Xiaomi Redmi Airdots Tws Bluetooth Basic 5.0 Kulaklık Mİ AİRDOTS TWS yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. m.trendyol.com Ve bu ürün aynı mı? Basic yazmıyor ama aynısı mıdır? Xiaomi Redmi Airdots Tws Bluetooth 5.0 Kulaklık Fiyatı Xiaomi Redmi Airdots Tws Bluetooth 5.0 Kulaklık en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com
Hiraeth Megapat Katılım 19 Eylül 2014 Mesajlar 746 Makaleler 5 Çözümler 3 Yer izmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ÖĞRETMEN 7 Temmuz 2020 #2 Satıcı yorumlarını incelemelisin dostum bu ürünün replikalarını o kadar iyi yapıyorlar ki gerçeği ile ayırt etmek imkansız.
Satıcı yorumlarını incelemelisin dostum bu ürünün replikalarını o kadar iyi yapıyorlar ki gerçeği ile ayırt etmek imkansız.
Mr. Patrick Bateman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 2.478 Çözümler 2 7 Temmuz 2020 #3 Hiraeth dedi: Satıcı yorumlarını incelemelisin dostum bu ürünün replikalarını o kadar iyi yapıyorlar ki gerçeği ile ayırt etmek imkansız. Genişletmek için tıkla... Anladım.
Hiraeth dedi: Satıcı yorumlarını incelemelisin dostum bu ürünün replikalarını o kadar iyi yapıyorlar ki gerçeği ile ayırt etmek imkansız. Genişletmek için tıkla... Anladım.