Redmi arka plan nasıl şeffaf yapılır?

Rivero1

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar cihaz Note 13 HyperOS var resimlerde gördüğünüz bildirim paneli ve ses kısmı nasıl şeffaf yapılıyor?

Screenshot_2024-12-06-22-39-55-433_com.android.settings.jpg

Screenshot_2024-12-06-22-39-50-473_com.android.settings.jpg

Neden şeffaf istiyorsunuz ki bunun için eski sürüme dönmek saçma bence.

Hocam tek neden o değil HyperOS hiç stabil çalışmıyor arayüzde donmalar, arama esnasında bazen sensör çalışmıyor hepsi hyperOSa yükselttikten sonra oldu

User CSC ile telefon sıfırlanmadan eski sürüm stock ROM atılınabiliyor diye biliyorum

Hocam cihazın garantisi var ROM sıkıntı yaratırsa garanti gidebilir o yüzden olmaz eski sürüme dönme gibi bir özelliği var mı diye merak etmiştim.

User CSC ile telefon sıfırlanmadan eski sürüm stock ROM atılınabiliyor diye biliyorum
Kısa bir araştırma;
"CSC (Consumer Software Customization) ile telefon sıfırlanmadan eski sürüm stock ROM atılması genellikle mümkün değildir. CSC, cihazın bölgesel yazılım ayarlarını belirler ve ROM'un yeni sürümüne geçiş yapıldığında, genellikle cihaz sıfırlanır (factory reset) ve tüm veriler silinir. Eski bir sürüme dönmek için, çoğunlukla cihazın sıfırlanması ve eski sürüm ROM'unun yüklenmesi gerekmektedir."

Hocam tek neden o değil HyperOS hiç stabil çalışmıyor arayüzde donmalar, arama esnasında bazen sensör çalışmıyor hepsi hyperOSa yükselttikten sonra oldu

Hocam cihazın garantisi var ROM sıkıntı yaratırsa garanti gidebilir o yüzden olmaz eski sürüme dönme gibi bir özelliği var mı diye merak etmiştim.

Eğer gerçekten Hyper OS yerine MUI dönmek istiyorsanız, ki bu alınacak büyük bir risk. (tabii ki telenfonlar hakkında bilginiz az ise) Sizin için zor olabilir ayrıca telefonunuz yanlış bir adımda geri döndürilebilir/döndürelemez olabilir. Hem bunun için garantinizde gider. Eğer ki çok istiyorsanız forumda Redmi Note 13 MIUI'a geri nasıl dönülür diye konu açabilirsiniz birçok kişi yardım edecektir eğer açtıktan sonra beni de etiketlerseniz bende yardım edebilirim

Kısa bir araştırma;
"CSC (Consumer Software Customization) ile telefon sıfırlanmadan eski sürüm stock ROM atılması genellikle mümkün değildir. CSC, cihazın bölgesel yazılım ayarlarını belirler ve ROM'un yeni sürümüne geçiş yapıldığında, genellikle cihaz sıfırlanır (factory reset) ve tüm veriler silinir. Eski bir sürüme dönmek için, çoğunlukla cihazın sıfırlanması ve eski sürüm ROM'unun yüklenmesi gerekmektedir."

Yanlış biliyor olabilirim, ama ben A51'imi düşürürken sıfırlamadan düşürme yapabildiğimi çok net hatırlıyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı