Arkadaşlar cihaz Note 13 HyperOS var resimlerde gördüğünüz bildirim paneli ve ses kısmı nasıl şeffaf yapılıyor?
Eki Görüntüle 2368098
Eki Görüntüle 2368099
O yazılımsal oluyor zamanında çok aramıştım bulamamıştım.
Hocam ben cihazı aldığım zaman MIUI 14 vardı üstünde ama bu kısımlar şaffaf idi MIUI'ye geri dönmemin imkanım yok mu?
Hocam ben cihazı aldığım zaman MIUI 14 vardı üstünde ama bu kısımlar şaffaf idi MIUI'ye geri dönmemin imkanım yok mu?
Neden şeffaf istiyorsunuz ki bunun için eski sürüme dönmek saçma bence.Hocam ben cihazı aldığım zaman MIUI 14 vardı üstünde ama bu kısımlar şaffaf idi MIUI'ye geri dönmemin imkanım yok mu?
Downgrade olmaz diye biliyorum anca ROM atarsın.
Neden şeffaf istiyorsunuz ki bunun için eski sürüme dönmek saçma bence.
User CSC ile telefon sıfırlanmadan eski sürüm stock ROM atılınabiliyor diye biliyorum
Kısa bir araştırma;User CSC ile telefon sıfırlanmadan eski sürüm stock ROM atılınabiliyor diye biliyorum
Hocam tek neden o değil HyperOS hiç stabil çalışmıyor arayüzde donmalar, arama esnasında bazen sensör çalışmıyor hepsi hyperOSa yükselttikten sonra oldu
Hocam cihazın garantisi var ROM sıkıntı yaratırsa garanti gidebilir o yüzden olmaz eski sürüme dönme gibi bir özelliği var mı diye merak etmiştim.
Kısa bir araştırma;
"CSC (Consumer Software Customization) ile telefon sıfırlanmadan eski sürüm stock ROM atılması genellikle mümkün değildir. CSC, cihazın bölgesel yazılım ayarlarını belirler ve ROM'un yeni sürümüne geçiş yapıldığında, genellikle cihaz sıfırlanır (factory reset) ve tüm veriler silinir. Eski bir sürüme dönmek için, çoğunlukla cihazın sıfırlanması ve eski sürüm ROM'unun yüklenmesi gerekmektedir."
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.