Redmi Buds 4 Lite vs Redmi 4 Active

Bir ara indirimle Buds FE 800 liraya düşmüştü bütçem yeterse ben onu alırdım. Sizin dediklerinizden de active olanı tercih ederdim ama çok fark yok aralarında.

Sizce hangisi daha iyi? 2'si arasında kaldım.

Ufak bir araştırma yaptım, eğer sporcuysanız Lite modeli toza suya karşı daha dayanıklı ve oyun için daha iyi, tercihinizi Lite'dan yana kullanırsınız fakat onun yanında active modeli daha uzun şarj imkanı ve hızlı şarjı sunuyor ayrıca pasif bir gürültü engellemesi var Lite modeline göre biraz günlük kullanım tarzında. Bana kalırsa active modeli daha iyi ve alınır.

Ufak bir araştırma yaptım, eğer sporcuysanız Lite modeli toza suya karşı daha dayanıklı ve oyun için daha iyi, tercihinizi Lite'dan yana kullanırsınız fakat onun yanında active modeli daha uzun şarj imkanı ve hızlı şarjı sunuyor ayrıca pasif bir gürültü engellemesi var Lite modeline göre biraz günlük kullanım tarzında. Bana kalırsa active modeli daha iyi ve alınır.

Çok oyun oynamam genelde sosyal medya/dizi/müzik/video için kulaklık kullanıyorum.
Active mi önerirsiniz?
Yanında yedek silikon var mı?
Tahminen beni ne kadar götürür?

Çok oyun oynamam genelde sosyal medya/dizi/müzik/video için kulaklık kullanıyorum.
Active mi önerirsiniz?
Yanında yedek silikon var mı?
Tahminen beni ne kadar götürür?

Active öneririm, yanında yedek silikon yolluyorlar, dikkatli biriyseniz sizi 3 yıldan uzun götüreceğine inanıyorum kolay kolay elinizde kalmaz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Active öneririm, yanında yedek silikon yolluyorlar, dikkatli biriyseniz sizi 3 yıldan uzun götüreceğine inanıyorum kolay kolay elinizde kalmaz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam şimdi 4 active olan modeli sipariş ettim fakat merak ettiğim bir şey var.
Kulaklığın Bluetooth sürümü 5.3 benim telefonum 5.0 benim telefonumda çalışırken sorun çıkartmaz değil mi?

Hocam Trendyol'da geçen 1000 TL civarındaydı Buds FE, şimdi ise 1350 civarında neden bu kadar uçtu.

800 lira bandına kadar düşmüştü Kasım indirimlerinden sonra aralık bindirimi yaptılar kasım indiriminden önce 3000 lira bandında gezen Watch 4 classic kasım indirimleri ayağına 3200 liraya çıktı şimdi 4000 lira anlamadım gitti ekonomi kötü desem 11 Kasım 2022 de aldığım Watch 4 classic 2600 liradan 3000 liraya çıktı tam 1 yılda, dolar artmadı bir şey olmadı Kasım ile aralık arası 800 lira daha zamlandı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı