Redmi Buds 5 Pro vs Redmi Buds 6 Lite

rotaxgod

Centipat
Daha fazla  
Başlıkta belirttiğim gibi iki kulaklık arasında kaldım. 5 Pro'nun mikrofonu ortalama ama kızıl ötesi sensörü var 6 Lite'ın mikrofonu iyi ama kızıl ötesi sensörü yok oyun oynamak için almıyorum sadece müzik ve video için kullanacağım sizce hangisi mantıklı?

Ben Buds 6 Lite sipariş ettim, ulaşmasını bekliyorum.
Kıyaslandığında fiyat farkı çok fazla ve Pro olan model birçok noktada sürücü vb. olarak daha yüksek olacaktır.

Ben Buds 6 Lite sipariş ettim, ulaşmasını bekliyorum.
Kıyaslandığında fiyat farkı çok fazla ve Pro olan model birçok noktada sürücü vb. olarak daha yüksek olacaktır.

Mikrofonu biraz daha kötü sanırım Pro'nun dışarıda telefonla konuşurken falan çok sıkıntı çıkarır mı?

Ürün elime ulaştı ve kutudan çıkarıp aktif gürültü engelleme modunu açıp 1 saat rüzgarlı havada müzik dinledim.
Eve geldiğimde müziği durdurdum ve sağ kulaklık kulağıma rüzgar sesi vermeye başladı.
Resetlemeyi ve bütün yöntemleri denedim ancak nafile.
Ürün rüzgar sesinde takıldı ve 2 gündür bu şekilde veriyor.

Kulaklık hijyen ürünü olduğu için değişim olmuyor ve iadesi de mümkün değil.
Xiaominin geliştirici bölümüne mail olarak durumu anlattım belki bir yazılım güncellemesi ile çözülebilir.

Ürün elime ulaştı ve kutudan çıkarıp aktif gürültü engelleme modunu açıp 1 saat rüzgarlı havada müzik dinledim.
Eve geldiğimde müziği durdurdum ve sağ kulaklık kulağıma rüzgar sesi vermeye başladı.
Resetlemeyi ve bütün yöntemleri denedim ancak nafile.
Ürün rüzgar sesinde takıldı ve 2 gündür bu şekilde veriyor.

Kulaklık hijyen ürünü olduğu için değişim olmuyor ve iadesi de mümkün değil.
Xiaomi'nin geliştirici bölümüne mail olarak durumu anlattım belki bir yazılım güncellemesi ile çözülebilir.

Geri dönüşünüz için teşekkürler hocam.

Rica ederim, dediğim gibi Buds 6 Lite almayın aldırmayın, yeni çıkan ürün anc veya yazılımsal sıkıntıları var rüzgar sesinde takıldı kaldı kulaklığı görünce sinirden ellerim titriyor 😊
bende yeni aldım kulaklığı. sorun düzeldimi? inşallah bende böyle bir sorun olmaz. telefoncudan aldım valla :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı