İkisi arasında neredeyse fiyat farkı yok. Hangisini almalıyım? En önemli özellik aktif gürültü engelleme özelliği benim için.
Bu para verilmez buna. Soundpeats Engine 4 varken.Sayfa üzerinden baktım. Aktif gürültü engelleme 5 te daha yüksek. Daha yeni bir kulaklık.Xiaomi Buds 3 - Xiaomi Redmi Buds 5 Karşılaştırması - Epey
Epey - Xiaomi Buds 3 - Xiaomi Redmi Buds 5 özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
FE cogu yönden daha iyi bir model. Arastirin hak verirsiniz.Aktif gürültü engelleme özelliği yok, benim için önemli bir özellik. FE modeli de Buds 2'den çok fazla özellik kısılmış bir model. FE alacağıma Buds 2 alırım.
FE cogu yönden daha iyi bir model. Arastirin hak verirsiniz.
Ses kalitesi ve ANC, Batarya olarak FE modeli 2'den çok daha iyi. Aktif gürültü engelleme de var bu arada aktif olarak kullanıyorum. Buds 2'den de çok daha iyi. İkisini bir karşılaştırdım yan yana.Aktif gürültü engelleme özelliği yok, benim için önemli bir özellik. FE modeli de Buds 2'den çok fazla özellik kısılmış bir model. FE alacağıma Buds 2 alırım.
Ne gibi özellikler mesela? Sadece 360 Audio yok 2'ye göre.Batarya ömrü dışında kağıt üzerinde bir değişiklik yok. Özelliklerin çoğu yok hatta.
Ses kalitesi ve ANC, batarya olarak FE modeli 2'den çok daha iyi. Aktif gürültü engelleme de var bu arada aktif olarak kullanıyorum. Buds 2'den de çok daha iyi. İkisini bir karşılaştırdım yan yana.
![]()
Samsung Galaxy Buds2 vs Galaxy Buds FE: Which Headphones Are Better?
The Samsung Galaxy Buds2 have a few additional features compared to the Samsung Galaxy Buds FE. While both buds look somewhat similar, the Buds2 support 360 Audio, a head-tracking feature that can create a more immersive audio experience. Both have effective noise cancelling. However, the FE...www.rtings.com
Ne gibi özellikler mesela? Sadece 360 Audio yok 2'ye göre.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.