Redmi Buds 6 active IPhone'a bağlanmıyor

Serkovic

Kilopat
Arkadaşlar merhaba, Redmi Buds 6 active aldım fakat bir türlü telefona bağlayamıyorum. Kutunun yanındaki tuşa basılı tutun ışık yanıp sönecek deniyor, tuşa basılı tutuyorum fakat ışık yanıp sönmüyor. Kapağı açınca veya kapatınca ışıklar yanıyor onda bir problem yok fakat telefona bağlamak için basılı tuttuğumda hiçbir şey olmuyor. Yardımcı olabilecek var mı?

Genellikle Xiaomi, Samsung ve Huawei ürünleri Android ile uyumluyken iPhone ile düzgün çalışan cihaz sayısı daha azdır. Hepsi Apple'a rakip markadır. Ancak gerekli ayarları yaptıktan sonra bağlanması lazım. Her iPhone alan AirPods almıyor sonuçta. Saatin farklı kalibre ayarları vardır. İnternetten bakın uzerinde dokunmatik kontrollerle sıfırlamaya calisin. Olmazsa da garantiye yollarsiniz.

Arkadaşlar merhaba, Redmi Buds 6 Active aldım fakat bir türlü telefona bağlayamıyorum. Kutunun yanındaki tuşa basılı tutun ışık yanıp sönecek deniyor, tuşa basılı tutuyorum fakat ışık yanıp sönmüyor. Kapağı açınca veya kapatınca ışıklar yanıyor onda bir problem yok fakat telefona bağlamak için basılı tuttuğumda hiçbir şey olmuyor. Yardımcı olabilecek var mı?

Hocam merhaba, sorunu çözebildiniz mi? Çözebildiyseniz nasıl yaptınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı