Redmi Buds 6 active Lite alınır mı?

p4ncho

Centipat
Daha fazla  
Redmi Buds 6 active ürününü trendyo'ldan alacağım fakat yorumlarda beğenen de çok beğenmeyen de. Beğenmeyenler genelikle ürünün abartıldığını ses kalitesinin kötü olduğunu ve ürünün daha sonradan bozulduğunu iddia ediyor ve iade yapılamadığnı söylüyor. Bu ürünü kullanan bir sorun yaşayan var mı veya sizce active modeli mi daha iyi Lite modeli mi? Bunlarin arasında kaldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Redmi Buds 6 active ürününü trendyo'ldan alacağım fakat yorumlarda beğenen de çok beğenmeyen de. Beğenmeyenler genelikle ürünün abartıldığını ses kalitesinin kötü olduğunu ve ürünün daha sonradan bozulduğunu iddia ediyor ve iade yapılamadığnı söylüyor. Bu ürünü kullanan bir sorun yaşayan var mı veya sizce active modeli mi daha iyi Lite modeli mi? Bunlarin arasında kaldım.

Hijyen ürünleri olarak sayıldığı için kutuyu açtıktan sonra iade edemezsin genel olarak giriş seviyesi bir ürün uzun kullanımda kulağını ağrıtabilir bütçen Max ne kadar aynı bütçede bu model daha mantıklı olacaktır. YouTube üzerinden sponsorlu olmayan içerikleri araştır kararını ver. https://www.akakce.com/bluetooth-ku...dcore-r50i-tws-kulak-ici-fiyati,91757687.html

Bu kulaklığı ablam kullanıyor ve sordum memnunmuş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı