Redmi Buds 6 alınır mı?

Daha fazla  
Merhaba, yakın zamanda kulaklık almayı, ve biraz araştırmadan sonra yeni çıkan Redmi Buds 6 modelini gördüm ve gerçekten ilgimi çekti. Bu bütçede, ANC olan nadir kulaklıklardan ve çift sürücülü olması, kulaklık kontrolleri filan güzele benziyor. Ama aklımda kalan bir durum var, kulaklıkların dışarıya ses verme gibi bir durumu var mıdır? Kullananlar ya da bilgisi olanlar bilgi verebilir mi?

Ben kullanıyorum çok güzel bir kulaklık ama dışarı ses veriyor o da sesi fullediğin zaman oluyor onun dışında çok fazla ses vermiyor ama zaten sesi fullediğinde sağır olabilirsin sesi çok yüksek çıkıyor çünkü.

Alınır bende kullanıyorum gayet güzel sesi dısarıya neredeyse vermiyor hatta sıfır sayılır.

Bütçe çıkıp R50İ veya Freebuds 2 al bence. Silikonsuz olunca dışarıya ses veriyor

Bütçe çıkıp R50İ veya Freebuds 2 al bence. Silikonsuz olunca dışarıya ses veriyor
Bunda da silikon var zaten. Lite modelini kullanıyorum ben de. Sesi fulleyince sağır edecek kadar yüksek bir sese geliyor. O ses seviyesinde AirPods bile dışarıya ses verir zaten.

Alınır bende kullanıyorum gayet güzel sesi dısarıya neredeyse vermiyor hatta sıfır sayılır.

Hocam zaten en yüksekte kullanmam önemli olan yüzde 50-70 arasında dışarıya ses verip vermediği. Ayrıca ses kalitesi ve ANC özelliği nasıldır.

Bütçe çıkıp R50i veya FreeBuds 2 al bence. Silikonsuz olunca dışarıya ses veriyor.

Silikonlu kullanacağım. Hocam bütçe çıkın demişsiniz ama Buds 6 bu iki kulaklıktan daha pahalı.

Son düzenleme:
En son redmi buds 3 kulanmişdim çok hızlı bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…