sadeceasil
Decapat
Daha fazla
Merhaba. Geçen aylardan beri kullandığım Redmi Buds 4 Lite'dan memnunum ne olursa olsun pil kullanımı ses açısından ama bir yandan mutsuzum uygulama desteği olmaması, gürültü engelleyici olmaması gibi bir yandan sadece silikonlu kulaklıklar damı gürültü engelleyici mi var onu da merak ediyorum. Son haftalarda Redmi Buds 4 Lite sağ kulaklıklarımın pedi çıktı yani içindeki siyah içine toz, kir vb. gibi şeyleri almamasını sağlayan şey tamamen çıktı ve eskidi, ben de bu durumdan rahatsız oldum ve pedsiz de kullanmak istemediğim için son haftalarda sadece sol tarafı kullanıyorum ve bıktım. Etraftaki bebek sesleri, köpek sesleri benim müzik sevgimi daha da eksiltiyor. Bu yüzden yeni kulaklık almayı düşünüyorum.
Baktığım piyasaya göre şu an yeni nesil ve yeni çıkmışlara bakmak istedim çünkü uzun bir kullanım süresi ve eski bir teknolojiye sahip olmasını pek de istemiyorum.
Baktığım modeller Redmi Buds 6 ve Redmi Buds 6 Active ve kulaklıklarla pek aram olmadığı için ve hiçbir yakınımda olduğu için nasıl bir şey olur hakkında hiçbir fikrim yok. Bende deneyimli kişilerden alınır mı, alınmaz mı diye sormak istedim. Aradaki fiyat farkını da fazla olduğunu gördüm bu yüzden şüpheleniyorum. Eğer Buds 6 Active alırsam kötü olur mu gibi.
Baktığım piyasaya göre şu an yeni nesil ve yeni çıkmışlara bakmak istedim çünkü uzun bir kullanım süresi ve eski bir teknolojiye sahip olmasını pek de istemiyorum.
Baktığım modeller Redmi Buds 6 ve Redmi Buds 6 Active ve kulaklıklarla pek aram olmadığı için ve hiçbir yakınımda olduğu için nasıl bir şey olur hakkında hiçbir fikrim yok. Bende deneyimli kişilerden alınır mı, alınmaz mı diye sormak istedim. Aradaki fiyat farkını da fazla olduğunu gördüm bu yüzden şüpheleniyorum. Eğer Buds 6 Active alırsam kötü olur mu gibi.