Redmi GO Fast Boot ekranında kaldı

KökTürk

Kilopat
Makaleler
1
Arkadaşlar, benim telefonun güç tuşu bozuldu. Telefonu açmaya çalışırken telefonu şarja takarken ses kapama tuşuna bastım, sonra fastboot diye bir ekran geldi.
Şimdi de bu ekrandan çıkamıyorum. Bunu farklı bir şekilde açmanın bir yolu var mıdır?

Redmi GO.

Sadece güç tuşuna basılı tutarak Fastboot kısmından çıkabilirsin diye biliyorum. Zaten birkaç dakikaya çıkması lazım oradan. Telefon güvenli modda başlar, kendi uygulamaları ve Google uygulamaları hariç tüm uygulamalar gözükmez. Tuş tamir olana kadar öyle kullanırsınız sanırım. Ama fastboot ekranına gelebildiyeniz kapanma tuşu az da olsa çalışıyordur. Telefonu yeniden başlatabilirseniz tekrar eski halinde açılır.

Hocam PC ye Minimal ADB And Fastboot programını kurun. Sonra USB kablosu ile PC ye bağlayın telefonu. Sonra uygulamayı açın. Açılınca Adb reboot komutunu girip Enter a basın. Büyük ihtimalle açılacak.

Sorun çözüldü, teşekkürler.

Hocam PC'ye Minimal ADB And Fastboot programını kurun. Sonra USB kablosu ile PC'ye bağlayın telefonu. Sonra uygulamayı açın. Açılınca ADB reboot komutunu girip Enter a basın. Büyük ihtimalle açılacak.

Sorun çözüldü, teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…