Redmi K60 alınır mı?

Apo 56

Hectopat
Daha fazla  
10 bin TL bütçem var bu fiyat bandında en mantıklısı K60 gibi geldi. Kamerası başarılı ısınma sorunu 8gen+1 sayesinde yok. Bataryası yeterli oyunlarda da iyi gibi duruyor. Ancak bu telefon bir diğer adıyla poco f5 pro diye geçiyor, internette poco f5 pro pubg diyorum 90 FPS ; k60 pubg diyorum 60 FPS çıkıyor bu durumu anlamıyorum güya ikiside aynı cihaz. Sizce alınır mı? ASUS ROG Phone 3 de aklımın bir ucunda bekliyor.

Son düzenleme:
Bende redmi k60 pro var. MIUI 14.0.6 global sürüm mevcut. Pubg 90 FPS destekliyor. 85 fps'ten aşağı düşmüyor. Ama 52°'ye kadar cok ısınıyor.

Bende redmi k60 pro var. MIUI 14.0.6 global sürüm mevcut. Pubg 90 FPS destekliyor. 85 fps'ten aşağı düşmüyor. Ama 52°'ye kadar cok ısınıyor.
Asus rog phone 3 e karar verdim hocam kamera oyun ve ekstralar olarak daha iyi cevabınız için teşekkürler

Hocam direnç kayıt işini nasıl yaptınız siz

Son düzenleme:
Asus rog phone 3 e karar verdim hocam kamera oyun ve ekstralar olarak daha iyi cevabınız için teşekkürler

Hocam direnç kayıt işini nasıl yaptınız siz
Telefonu başkasından almıştım o güzel bir yerde yaptırdığını soylemisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…