Syrox_er Hectopat Katılım 31 Aralık 2021 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2023 #1 Selam arkadaş kullandığım telefon Redmi not 11 s takas yapmayı. Düşünüyorum işlemcisini beğenmiyorum. Hangi telefonla takas yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Haziran 2023
Selam arkadaş kullandığım telefon Redmi not 11 s takas yapmayı. Düşünüyorum işlemcisini beğenmiyorum. Hangi telefonla takas yapmalıyım?
thisisurban Femtopat Katılım 24 Nisan 2023 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2023 #2 Syrox_er dedi: Selam arkadaş kullandığım telefon Redmi not 11 s takas yapmayı. Düşünüyorum işlemcisini beğenmiyorum. Hangi telefonla takas yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Samsung a32.
Syrox_er dedi: Selam arkadaş kullandığım telefon Redmi not 11 s takas yapmayı. Düşünüyorum işlemcisini beğenmiyorum. Hangi telefonla takas yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Samsung a32.
A AKINLASINN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ekim 2017 Mesajlar 1.188 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2023 #3 Bence takas etmeyin. Bu telefonda neyi yapamıyorsunuz, yeni alacağınız telefonda neyi yapacaksınız. Mevzu PUBG ise o ayrı.
Bence takas etmeyin. Bu telefonda neyi yapamıyorsunuz, yeni alacağınız telefonda neyi yapacaksınız. Mevzu PUBG ise o ayrı.
thisisurban Femtopat Katılım 24 Nisan 2023 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2023 #4 AKINLASINN dedi: Bence takas etmeyin. Bu telefonda neyi yapamıyorsunuz, yeni alacağınız telefonda neyi yapacaksınız. Mevzu PUBG ise o ayrı. Genişletmek için tıkla... A32'nin işlemcisi bayağı kuvvetli üstelik ekranı 90Hz.
AKINLASINN dedi: Bence takas etmeyin. Bu telefonda neyi yapamıyorsunuz, yeni alacağınız telefonda neyi yapacaksınız. Mevzu PUBG ise o ayrı. Genişletmek için tıkla... A32'nin işlemcisi bayağı kuvvetli üstelik ekranı 90Hz.