Redmi not10s için Custom ROM önerisi

469070

Hectopat
MIUI 12.5'ten 13'e güncelledikten sonra telefonun performansını beğenmedim. Linegeos tarzında güvenilir ROM önerir misiniz? Stabil olan.

Evolution X öneririm. Performans testi izlemiştim ve kendim de kullanmıştım, özelleştirmesi bol olan bir ROM fakat cihazınız için bulamadım. Pek detaylı bakamadım, müsait değilim kusura bakmayın. Belki bulabilirsiniz.

Youtube'de link paylaşan olmuş ama güvenemedim. Kendisi sitesinde dediğiniz gibi S modeli için yok üzücü.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Riski üstüme alamam, belki bilmediğim bir şey vardır ama açık konuşayım ben çok takmazdım ya. Yani video çok fake durmuyorsa, yorumlarda 3-5 tane başarılı yorumu falan varsa, verdiği linkteki site de ben virüsüm diye kükremiyorsa indiririm ben. İşini bildikçe bir sorun olmaz bence. Ama dediğim gibi sen bilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…