B BlackoutT Centipat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 21 3 Ocak 2024 #1 Redmi Note 10 cihazımda MIUI 14.0.6 sürümü var. Cihazım HyperOS listesinde yok ancak desteği kesilen cihazlar EOS da da yok şimdi güncelleme gelecek mi gelmeyecek mi anlamadım.
Redmi Note 10 cihazımda MIUI 14.0.6 sürümü var. Cihazım HyperOS listesinde yok ancak desteği kesilen cihazlar EOS da da yok şimdi güncelleme gelecek mi gelmeyecek mi anlamadım.
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 9.003 Çözümler 81 Yer Başkent 3 Ocak 2024 #2 Tahminim almayacak çünkü cihaz giriş seviyesi ve çıkalı 3 yılı geçti.
B BlackoutT Centipat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 21 3 Ocak 2024 #3 AceTeq dedi: Tahminim almayacak çünkü cihaz giriş seviyesi ve çıkalı 3 yılı geçti. Genişletmek için tıkla... Bende alacağını düşünmüyorum ama destek kesilen cihazlar arasında olmayınca insan tereddüt ediyor alır mı almazmı diye.
AceTeq dedi: Tahminim almayacak çünkü cihaz giriş seviyesi ve çıkalı 3 yılı geçti. Genişletmek için tıkla... Bende alacağını düşünmüyorum ama destek kesilen cihazlar arasında olmayınca insan tereddüt ediyor alır mı almazmı diye.