Z zehraderlerdi Yoctopat Katılım 30 Nisan 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 2 Mayıs 2025 #1 Telefon Redmi Note 10 ama bazı videolar "dosya hazırlayamadı" hatası verip açılmıyor. Video uygulamaları denedim ama galerimdeki video gizli bölmede olduğu için ne silebiliyorum ne açabiliyorum ne de gizli bölmeden çıkarabiliyorum. Ne yapabilirim?
Telefon Redmi Note 10 ama bazı videolar "dosya hazırlayamadı" hatası verip açılmıyor. Video uygulamaları denedim ama galerimdeki video gizli bölmede olduğu için ne silebiliyorum ne açabiliyorum ne de gizli bölmeden çıkarabiliyorum. Ne yapabilirim?
junichi.net Centipat Katılım 31 Ağustos 2024 Mesajlar 480 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fizyoterapist 2 Mayıs 2025 #2 Daha önce Note 10 Pro kullanıyordum bana da nadir de olsa bu hatadan oluyordu. Sistem güncel mi? Bende güncelleyince geçmişti. Artı 0 Eksi
Daha önce Note 10 Pro kullanıyordum bana da nadir de olsa bu hatadan oluyordu. Sistem güncel mi? Bende güncelleyince geçmişti.
KS KS Z zehraderlerdi Yoctopat Katılım 30 Nisan 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 2 Mayıs 2025 #3 junichi.net dedi: Daha önce Note 10 Pro kullanıyordum bana da nadir de olsa bu hatadan oluyordu. Sistem güncel mi? Bende güncelleyince geçmişti. Genişletmek için tıkla... Nasıl guncelleyebilirim? Artı 0 Eksi
junichi.net dedi: Daha önce Note 10 Pro kullanıyordum bana da nadir de olsa bu hatadan oluyordu. Sistem güncel mi? Bende güncelleyince geçmişti. Genişletmek için tıkla... Nasıl guncelleyebilirim?