Zantang Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 138 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2021 #1 Öncelikle selamünaleyküm. Redmi Note 10 telefona sahibim ve ana ekran duvar kağıdını değiştirebiliyorum fakat kilit ekranındaki duvar kağıdını değiştiremiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ekim 2021
Öncelikle selamünaleyküm. Redmi Note 10 telefona sahibim ve ana ekran duvar kağıdını değiştirebiliyorum fakat kilit ekranındaki duvar kağıdını değiştiremiyorum.
Çözüm Zantang 25 Ekim 2021 Enes3078 dedi: Nasıl çözdünüz acaba? Bu konuda çözümünüzü bizimle paylaşırsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Tabii ki paylaşırım. Zedge'den galerimde indirdiğim duvar kağıdını galeriden seçip duvar kağıdı ayarlaya basıp kilit ekranına uygulaya bastım.
Enes3078 dedi: Nasıl çözdünüz acaba? Bu konuda çözümünüzü bizimle paylaşırsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Tabii ki paylaşırım. Zedge'den galerimde indirdiğim duvar kağıdını galeriden seçip duvar kağıdı ayarlaya basıp kilit ekranına uygulaya bastım.
L1fer1o Kilopat Katılım 11 Temmuz 2018 Mesajlar 378 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2021 #2 Resmi galerinizden seçip ayarlayınız. Ayrıca farklı bir tema kullanıyorsanız temanın kilit ekranı duvar kağıdını değiştirmenizi engelliyor. Artı 0 Eksi
Resmi galerinizden seçip ayarlayınız. Ayrıca farklı bir tema kullanıyorsanız temanın kilit ekranı duvar kağıdını değiştirmenizi engelliyor.
KS KS Zantang Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 138 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2021 #3 L1fer1o dedi: Resmi galerinizden seçip ayarlayınız. Ayrıca farklı bir tema kullanıyorsanız temanın kilit ekranı duvar kağıdını değiştirmenizi engelliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam sorunu çözdüm yine de cevabınız için teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
L1fer1o dedi: Resmi galerinizden seçip ayarlayınız. Ayrıca farklı bir tema kullanıyorsanız temanın kilit ekranı duvar kağıdını değiştirmenizi engelliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam sorunu çözdüm yine de cevabınız için teşekkür ederim.
Enes3078 Exapat Sosyal Tayfı 1000'e Doğru Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 16.025 Makaleler 17 Çözümler 671 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 25 Ekim 2021 #4 Zantang dedi: Hocam sorunu çözdüm yine de cevabınız için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdünüz acaba? Bu konuda çözümünüzü bizimle paylaşırsanız sevinirim. Artı 0 Eksi
Zantang dedi: Hocam sorunu çözdüm yine de cevabınız için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdünüz acaba? Bu konuda çözümünüzü bizimle paylaşırsanız sevinirim.
KS KS Zantang Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 138 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2021 #5 Enes3078 dedi: Nasıl çözdünüz acaba? Bu konuda çözümünüzü bizimle paylaşırsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Tabii ki paylaşırım. Zedge'den galerimde indirdiğim duvar kağıdını galeriden seçip duvar kağıdı ayarlaya basıp kilit ekranına uygulaya bastım. Artı 0 Eksi Çözüm
Enes3078 dedi: Nasıl çözdünüz acaba? Bu konuda çözümünüzü bizimle paylaşırsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Tabii ki paylaşırım. Zedge'den galerimde indirdiğim duvar kağıdını galeriden seçip duvar kağıdı ayarlaya basıp kilit ekranına uygulaya bastım.