B BlackoutT Centipat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 21 22 Temmuz 2023 #11 Kullanıcı311 dedi: Endonezya çok öneriyorlar. İsterseniz ikisini deneyelim. Genişletmek için tıkla... Peki ROM'u nasıl telefona yükleyebilirim Bootloader kilidini açabilirim ama TWRP ve ROM işi bana çok zor geliyor en kolay yolu nedir?
Kullanıcı311 dedi: Endonezya çok öneriyorlar. İsterseniz ikisini deneyelim. Genişletmek için tıkla... Peki ROM'u nasıl telefona yükleyebilirim Bootloader kilidini açabilirim ama TWRP ve ROM işi bana çok zor geliyor en kolay yolu nedir?
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2023 #12 BlackoutT dedi: Peki ROM'u nasıl telefona yükleyebilirim Bootloader kilidini açabilirim ama TWRP ve ROM işi bana çok zor geliyor en kolay yolu nedir? Genişletmek için tıkla... Orası kolay. Ne yükleyeceksiniz?
BlackoutT dedi: Peki ROM'u nasıl telefona yükleyebilirim Bootloader kilidini açabilirim ama TWRP ve ROM işi bana çok zor geliyor en kolay yolu nedir? Genişletmek için tıkla... Orası kolay. Ne yükleyeceksiniz?
B BlackoutT Centipat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 21 23 Temmuz 2023 #13 Kullanıcı311 dedi: Orası kolay. Ne yükleyeceksiniz? Genişletmek için tıkla... İlk olarak EU ROM deneyeceğim olmadı Endonezya denerim. Ayrıca EU ROM'u nasıl yükleyebilirim?
Kullanıcı311 dedi: Orası kolay. Ne yükleyeceksiniz? Genişletmek için tıkla... İlk olarak EU ROM deneyeceğim olmadı Endonezya denerim. Ayrıca EU ROM'u nasıl yükleyebilirim?
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2023 #14 BlackoutT dedi: İlk olarak EU ROM deneyeceğim olmadı Endonezya denerim. Ayrıca EU ROM'u nasıl yükleyebilirim? Genişletmek için tıkla... Bootloader kilidini açın ilk önce.
BlackoutT dedi: İlk olarak EU ROM deneyeceğim olmadı Endonezya denerim. Ayrıca EU ROM'u nasıl yükleyebilirim? Genişletmek için tıkla... Bootloader kilidini açın ilk önce.