Redmi Note 10 IMEI gitmeden nasıl güncellenir?

Sıkıntısı yok. Global ROM kurulu iken OTA ile eu kurmaya çalışırsanız cihaz çökecek ve TWRP ile bakışıcaksınız. Ve maalesef tüm verilerde çöpe gidecek.
Ben de tr rom var fastboot eu rom kurarsam sorun olur mu

Bu arada linkde note 10 pro romu var.
Konuda bahsedilen model note 10 .

Ben de tr rom var fastboot eu rom kurarsam sorun olur mu
Mi Flash ile alttaki clean all tikini seçip kurmalısınız. Ancak öyle fastboot rom kurabilirsiniz. Onun da incelikleri var. ADB fastboot driveri kurmalısınız. Bu telefonunuz fastboottayken bilgisayara bağlayınca bilgisayara fastboot verilerini tanıtır. Ayrıca kuracağınız romu bilgisayara indirip rardan çıkaracaksınız sonra flashlayacaksınız.

Sıkıntısı yok. Global ROM kurulu iken OTA ile eu kurmaya çalışırsanız cihaz çökecek ve TWRP ile bakışıcaksınız. Ve maalesef tüm verilerde çöpe gidecek.
Hocam bende xiaominin arama uygulamalarını özledim eski telefonumda eu rom vardı birde IMEI gitmiyor dimu

Sıkıntısı yok. Global ROM kurulu iken OTA ile EU kurmaya çalışırsanız cihaz çökecek ve TWRP ile bakışacaksınız. Ve maalesef tüm verilerde çöpe gidecek.

Hocam bir soru daha ben ne yapsam Fastboot telefonu görmüyor driver falan diyorlar ne gerekiyorsa yükledim fakat görmüyor Windows 10 Redmi Note 10 5G
Bu attığınız pro için galiba benimki Redmi Note 10 5G (camellia)

Hocam bende xiaominin arama uygulamalarını özledim eski telefonumda eu rom vardı birde IMEI gitmiyor dimu
Hayır. EU custom romdur. Stock rom kurarsanız düşükte olsa imei gider ama EU gibi custom romlarda gitmez. TWRP kurulu mu cihazda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…