poseidoNNKar1 Hectopat Katılım 13 Ocak 2022 Mesajlar 194 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2023 #1 Merhaba, benim telefonum Redmi Note 10 fakat SIM kart takmama rağmen sıfırlanmadı IMEI SIM kartı dün akşam takmıştım, bilemiyorum telefonu kullanmam lazım. Edit telefona SMS gelmedi. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ocak 2023
Merhaba, benim telefonum Redmi Note 10 fakat SIM kart takmama rağmen sıfırlanmadı IMEI SIM kartı dün akşam takmıştım, bilemiyorum telefonu kullanmam lazım. Edit telefona SMS gelmedi.
Düşün ve Bul Decipat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 1.594 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2023 #2 Tüm işlemleri yaptıysan merak etme açılacaktır.
Yusufuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 1.053 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2023 #3 Bildiğim kadarıyla ayın 10'una kadar sürüyor. Benim 1 tane cihazım açıldı. Kalan cihazlarım halen bekliyor.
Bildiğim kadarıyla ayın 10'una kadar sürüyor. Benim 1 tane cihazım açıldı. Kalan cihazlarım halen bekliyor.
poseidoNNKar1 Hectopat Katılım 13 Ocak 2022 Mesajlar 194 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2023 #4 Yusufuk dedi: Bildiğim kadarıyla ayın 10'una kadar sürüyor. Benim 1 tane cihazım açıldı. Kalan cihazlarım halen bekliyor. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler sorularımı cevapladiginiz icin
Yusufuk dedi: Bildiğim kadarıyla ayın 10'una kadar sürüyor. Benim 1 tane cihazım açıldı. Kalan cihazlarım halen bekliyor. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler sorularımı cevapladiginiz icin
Yusufuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 1.053 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2023 #5 Rica ederim.
ÇakmaAppleÇentiği Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 1.109 Çözümler 3 7 Ocak 2023 #6 Hocam tam olarak ne yapılıyor. Benim iphone cihaz 1 buçuk yil once kayit edildi ama suan hat calismiyor. Ne yapmam gerekiyor?
Hocam tam olarak ne yapılıyor. Benim iphone cihaz 1 buçuk yil once kayit edildi ama suan hat calismiyor. Ne yapmam gerekiyor?
poseidoNNKar1 Hectopat Katılım 13 Ocak 2022 Mesajlar 194 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2023 #7 ÇakmaAppleÇentiği dedi: Hocam tam olarak ne yapılıyor. Benim iphone cihaz 1 buçuk yil once kayit edildi ama suan hat calismiyor. Ne yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... emin değilim
ÇakmaAppleÇentiği dedi: Hocam tam olarak ne yapılıyor. Benim iphone cihaz 1 buçuk yil once kayit edildi ama suan hat calismiyor. Ne yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... emin değilim