Redmi Note 10 Pro alınır mı?

Lorces

Hectopat
Daha fazla  
Forumlarda gezindiğim ve gördüğüm sürece Redmi telefonun yazılımsal olarak sıkıntılı olduğunu ve reklam çıkartıp ileride donma kasmaya vs sebep oldugunu gordum. Ayrıca arayüzde kastığını söyleyenler de var. Dayım ve halam Redmi kullanıcısı açıkçası bizim aile Xiaomi markasını seviyor gibi babam MI6 kullanıyor gayet sevmiştim kullandıgım oldu halam ve dayım Redmi marka telefon kullanıyorlar ve onların telefonlarını bizzat incelediğimde reklam veya donma kasma göremedim yeni de almadılar telefonu halam 2 yıl önce aldı dayım ne zaman aldı bilmiyorum ama yeni değil.

Asıl konuya gelecek olursam sizce Redmi marka telefon alınır mı? Kafama Redmi Note 10 Pro var sizce sıkıntı çıkarır mı alınır mı? Çok güzel bir ürün gibi geldi bana Redmi Note 10 Pro yorumlarınız nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullandığım telefon. Oldukça iyi, kamera açısından tutun performansına kadar. Alabilirsiniz öneririm.

Sıfır İse alınır, güzel bir telefon

Alınabilir, o bütçede en iyi seçenekler zaten A33 ve Redmi Note 10 Pro.

O sorunlar çözülebilir. Xiaomi eski Xiaomi değil. Mi 10 serisi ve önceki cihazları mükemmeldi ama bozdu. MI6'dan sonra Apple'a kafa tutmuştu. O gün bugün başaramıyor.

Redmi Note 10 Pro çok iyi telefon. Öneririm.

Alınmaz.

Sosyal medyada 20-25 dk takılayım ekran ısınıyor. Redmi note 10 pro kullanıcısı arkadaşlar sizdede durum böyle mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…