Y yeniceri39 Decapat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2023 #11 Ben önermiyorum ekrani kırılsa orjinal ekran bulamıyorsun elimde var satamiyorum ekran bulamiyorum çakma ekran ile de satılmıyor bence almA
Ben önermiyorum ekrani kırılsa orjinal ekran bulamıyorsun elimde var satamiyorum ekran bulamiyorum çakma ekran ile de satılmıyor bence almA
Lorces Hectopat Katılım 14 Temmuz 2022 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2023 #12 evet sıfır
5 512260 Hectopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 3.514 Çözümler 27 20 Haziran 2023 #13 erkanx38 dedi: Sosyal medyada 20-25 dk takılayım ekran ısınıyor. Redmi note 10 pro kullanıcısı arkadaşlar sizdede durum böyle mi? Genişletmek için tıkla... Parlaklığı çok yüksekte kullanıyor olabilir misin? OLED ekranlı telefonlarda parlaklık yüksekken hızlı ısınma oluyor genelde.
erkanx38 dedi: Sosyal medyada 20-25 dk takılayım ekran ısınıyor. Redmi note 10 pro kullanıcısı arkadaşlar sizdede durum böyle mi? Genişletmek için tıkla... Parlaklığı çok yüksekte kullanıyor olabilir misin? OLED ekranlı telefonlarda parlaklık yüksekken hızlı ısınma oluyor genelde.
Lorces Hectopat Katılım 14 Temmuz 2022 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2023 #14 sizce arayüzde vs kasar mı?
5 512260 Hectopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 3.514 Çözümler 27 20 Haziran 2023 #15 yeniceri39 dedi: Ben önermiyorum ekrani kırılsa orjinal ekran bulamıyorsun elimde var satamiyorum ekran bulamiyorum çakma ekran ile de satılmıyor bence almA Genişletmek için tıkla... Daha almadan ekranı kırılınca yaşayacağı durumu mu düşünsün? Zaten iPhone (ve belki Samsung) dışında parça bulmak kolay değil.
yeniceri39 dedi: Ben önermiyorum ekrani kırılsa orjinal ekran bulamıyorsun elimde var satamiyorum ekran bulamiyorum çakma ekran ile de satılmıyor bence almA Genişletmek için tıkla... Daha almadan ekranı kırılınca yaşayacağı durumu mu düşünsün? Zaten iPhone (ve belki Samsung) dışında parça bulmak kolay değil.
erkanx38 Centipat Katılım 1 Mart 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2023 #16 Takvaa dedi: Bende öyle bir sıkıntı yok cihaz günlük kullanımda ısınmıyor Genişletmek için tıkla... Anlamadım ki sıfır aldım MI14 güncelledim ondan mıdır telefondan mı anlamadım.
Takvaa dedi: Bende öyle bir sıkıntı yok cihaz günlük kullanımda ısınmıyor Genişletmek için tıkla... Anlamadım ki sıfır aldım MI14 güncelledim ondan mıdır telefondan mı anlamadım.
Takvaa Hectopat Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 2.881 Çözümler 5 Yer Paris Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2023 #17 Lorces dedi: Sizce arayüzde vs kasar mı? Genişletmek için tıkla... Çok nadir arayüz 1-2 saniye kasabiliyor erkanx38 dedi: Anlamadım ki sıfır aldım MI13 güncelledim ondan mıdır telefondan mı anlamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam MIUI 14 geldi güncelleyin isterseniz
Lorces dedi: Sizce arayüzde vs kasar mı? Genişletmek için tıkla... Çok nadir arayüz 1-2 saniye kasabiliyor erkanx38 dedi: Anlamadım ki sıfır aldım MI13 güncelledim ondan mıdır telefondan mı anlamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam MIUI 14 geldi güncelleyin isterseniz
F Finwezzy Kilopat Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 231 20 Haziran 2023 #18 Lorces dedi: Sizce arayüzde vs kasar mı? Genişletmek için tıkla... Redmi Note 9 Pro kullanıyorum. 2. El almıştım çok az kullanılmış 4 bin TL'ye geçen aralık ayında. Bence sorun olmamalı o modelde.
Lorces dedi: Sizce arayüzde vs kasar mı? Genişletmek için tıkla... Redmi Note 9 Pro kullanıyorum. 2. El almıştım çok az kullanılmış 4 bin TL'ye geçen aralık ayında. Bence sorun olmamalı o modelde.
erkanx38 Centipat Katılım 1 Mart 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2023 #19 512260 dedi: Parlaklığı çok yüksekte kullanıyor olabilir misin? OLED ekranlı telefonlarda parlaklık yüksekken hızlı ısınma oluyor genelde. Genişletmek için tıkla... Yanii genelde kısık tutarım ama dışarıda bazen ister istemez fullüyorum. Ama bu ısınması ne kadar normal
512260 dedi: Parlaklığı çok yüksekte kullanıyor olabilir misin? OLED ekranlı telefonlarda parlaklık yüksekken hızlı ısınma oluyor genelde. Genişletmek için tıkla... Yanii genelde kısık tutarım ama dışarıda bazen ister istemez fullüyorum. Ama bu ısınması ne kadar normal
5 512260 Hectopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 3.514 Çözümler 27 20 Haziran 2023 #20 Lorces dedi: sizce arayüzde vs kasar mı? Genişletmek için tıkla... 732G işlemci normalde kasacak bir işlemci değil.
Lorces dedi: sizce arayüzde vs kasar mı? Genişletmek için tıkla... 732G işlemci normalde kasacak bir işlemci değil.