Telefonda oyun oynamıyorum. Günlük TikTok, Instagram, YouTube vs. takılıyorum sadece ama çok ısınıyor bir de yavașlamalar başladı nasıl düzeltebilirim?
Telefonda oyun oynamıyorum. Günlük TikTok, Instagram, YouTube vs. takılıyorum sadece ama çok ısınıyor bir de yavașlamalar başladı nasıl düzeltebilirim?
Hocam fanboy insanların gazına geliyorsunuz Realme Xiaomi Huawei bu telefonlar oyunda optimizasyon problemleri ve ısınma problemleri ile bilinir oyun oynayacaksanız ne bileyim Samsung iPhone falan alın.
Hocam fanboy insanların gazına geliyorsunuz Realme Xiaomi Huawei bu telefonlar oyunda optimizas problemleri ve ısınma problemleri ile bilinir oyun oynayacaksanız ne bileyim Samsung iPhone falan alın.
Bende aynı cihazı kullanıyorum 2. yılına göre ilk defa bu yaz aylarında ısı göstermeye başladı takılma ve donmada oldu ama 1 2 kere oldu çok sık olmadı.
Hocam fanboy insanların gazına geliyorsunuz Realme Xiaomi Huawei bu telefonlar oyunda optimizasyon problemleri ve ısınma problemleri ile bilinir oyun oynayacaksanız ne bileyim Samsung iPhone falan alın.