Redmi Note 10 Pro ekran yenileme hızını 90 Hz'e ayarlama

benyusuuf

Hectopat
Yer
Hatay
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ7-3630QM
İntel HD 4000
8gb DDR3 Ram
250GB SSD
1tb HDD
Meslek
Öğrenci
Selam, telefonum Redmi Note 10 Pro ve 120Hz destekliyor. 120Hz çok hızlı şarj tükettiği ve 60Hz'nin ise çok takılıyor gibi gelmesinden dolayı 90Hz kullanmak istiyorum. Ancak telefonda böyle bir ayar yok. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Play Store'den SetEdit adlı programla yapabilirsin.
Hocam indirdim ben denedim bir şeyler de olmadı. Nasıl yapıldığını biliyorsanız anlatır mısınız?

Hocam garip şeyler oluyor sol üstteki geliştirici seçeneklerinden açtığım yenileme hızı gösterici.

Hocam garip şeyler oluyor sol üstteki geliştirici seçeneklerinden açtığım yenileme hızı gösterici.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-06-14-20-46-43-348_com.xiaomi.misettings.jpg
    41,2 KB · Görüntüleme: 234
  • Screenshot_2023-06-14-20-46-40-084_com.android.settings.jpg
    38,9 KB · Görüntüleme: 318
User_refresh_rate bunu bulup değer kaç ise 90 yap o zaman olması gerekiyor.
Yok hocam program düzgün çalışmıyor. Sadece 60 ve 120hz yaptığımda değişiyor onun dışında göstermelik değişiyor sadece.

Doğrudur hocam daha önceden kardeşimin Note 10 Pro'su için denemiştik işlevini yitirmiş olabilir. Başka çözüm bilmiyorum maalesef.
Yine de yardımcı olduğunuz için sağolun hocam. Uygulamanın diğer özelliklerini kullanırım çok iyi bir şeye benziyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…