Aaybora Femtopat Katılım 26 Nisan 2023 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #1 Başlıkta da gördüğünüz gibi sürüm arttırmak istiyorum. Ama güncelleme gelmiyor. Ne yapabilirim?
4 461368 Hectopat Katılım 19 Mayıs 2021 Mesajlar 529 Çözümler 1 27 Temmuz 2023 #2 Aaybora dedi: Başlıkta da gördüğünüz gibi sürüm arttırmak istiyorum. Ama güncelleme gelmiyor. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam kaçak ise aldığınız yere götürün imeiniz falan uçmasın eğer değil ise farklı bir şekilde yardımcı olabilirim. Not: Onlar güncellesin yani hocam.
Aaybora dedi: Başlıkta da gördüğünüz gibi sürüm arttırmak istiyorum. Ama güncelleme gelmiyor. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam kaçak ise aldığınız yere götürün imeiniz falan uçmasın eğer değil ise farklı bir şekilde yardımcı olabilirim. Not: Onlar güncellesin yani hocam.
Aaybora Femtopat Katılım 26 Nisan 2023 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #3 ahmetsayman dedi: Hocam kaçak ise aldığınız yere götürün imeiniz falan uçmasın eğer değil ise farklı bir şekilde yardımcı olabilirim. Not: Onlar güncellesin yani hocam. Genişletmek için tıkla... Kaçak değil mi Store'dan aldım.
ahmetsayman dedi: Hocam kaçak ise aldığınız yere götürün imeiniz falan uçmasın eğer değil ise farklı bir şekilde yardımcı olabilirim. Not: Onlar güncellesin yani hocam. Genişletmek için tıkla... Kaçak değil mi Store'dan aldım.
O Ounch Picopat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 398 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #4 Bilginiz var ise rom atabilirsiniz.
Aaybora Femtopat Katılım 26 Nisan 2023 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #5 Peki teşekkür ederim.