Redmi Note 10 Pro MIUI 14.0.2 ROM ile kameraya bağlanılamıyor hatası

sefadmn

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar elimde yurt dışı Redmi Note 10 Pro var, pek emin değilim ama önceden 13.0.7 gibi bir şey vardı. Hangi ülke hatırlamıyorum, güncelleyince IMEI gidiyordu. Ben de ROM attım, MIUI 14.0.2 TR ROM'u yükledim ancak ROM atıktan sonra kameraya bağlanılamıyor hatasi ile karşılaştım. Donanım testinde de kamera çalışmıyor, ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Redmi Note 10 Pro'da Sweet ve Sweetin modelleri mevcut. Belki de Sweetin Rom'unu yüklemiş olabilirsiniz. Bana kalırsa direkt EU Rom'a geçmeniz daha iyi olur, en iyi Custom romlardan biri en azından başınızı ağrıtmaz.

EU ROM çözecektir problemi, aman deyip persist dosyalarını kurcalama yalnız.

EU ROM çözecektir problemi, aman deyip persist dosyalarını kurcalama yalnız.

Daha önceeden kurcaladım hatta sildim sonra kurduğum ROM'un içindekini TWRP'den flashladım çok zorlu bir süreçti ama bir şey değişmedi yine kamera aynı

Daha önceeden kurcaladım hatta sildim sonra kurduğum ROM'un içindekini persist dosyasını TWRP'den flashladım çok zorlu bir süreçti ama bir şey değişmedi yine kamera aynı

Yok hocam sweet kurdum.

@Rafi Hızlı hocam Fastboot ile yüklenen sürüm varsa link atabilir misiniz?

Kamerada donanımsal problem olmadığına eminsin değil mi? Bende Redmi Note 8 vardı stock MIUI roma geçince kamera Bluetooth Wi-Fi proximity sensor jiroskop hiçbiri çalışmıyordu başka bir ROM kullanınca MIUI harici düzeliyordu sorun çok fazla uğraştım her şeyi düzeltebildim Wi-Fi Bluetooth vs. ama proximity ve jiroskopu düzeltemedim. Sırf inadımdan telefoncuya verdim donanımsaldır dedi çünkü yazılım attılar defalarca düzeltemediler bende iddia ettim dedim başka anakart takın düzelirse yazılımdandır zaten düzelmezse ben söz sizde anakart değişimi yaptıracağım dedim. Başka anakart takında sorun çözüldü yazılımsal olduğu ortaya çıktı problemin ben defalarca yazılım atmama rağmen defalarca her şeyi denememe rağmen üstüne telefoncunun yazılımcısının defalarca denemesine rağmen sorun asla çözülmedi telefonu değiştirene kadar öyle kullanmak zorunda kaldım. İşin özeti sen persist sildiysen yeniden yüklediysen ona rağmen düzelmediyse düzeleceğini sanmıyorum maalesef başka ROM'ları kurmayı dene MIUI harici bazen bazı ROM'larda düzelebiliyor sorun başka yapılacak bir şey yok gibi.

Tamam sağ ol.

Selam, Redmi Note 10 Pro Eu Android ben de linkteki romu kullanmaktayım daha bir sorununu görmedim.

Oyunlarda kasmıyor mu bu MIUI 13.

LineageOS kurup TWRP'den yedeklerini alıp TR ROM'dan EU roma geçtim (daha önceden geçim olmadı) linaegos kurup MIUI 14 yükledikten sonra düzeldi.

LineageOS kaldı mı ya, ey gidi günler bu arada arrow OS öneririm ilaç gibi geliyor Xiaomi'lere bu ROM.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…