Redmi Note 10 Pro MIUI 14.0.7.0 güncellenmeli mi?

Ömer faruk 1929

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar şu anki sürüm 14.0.3.0. bugün yeni güncelleme gelmiş 14.0.7.0 diye güncelleme ne gibi fark olur? Sarjim hızlı bitmiyor ama daha iyi olur mu sizce? Telefon daha, 4 aylık falan.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-11-17-17-09-55-645_com.android.updater.jpg
    38,5 KB · Görüntüleme: 227
Son düzenleyen: Moderatör:
Kararlı yazmıyor. Türkiye'den alındı değil mi?

Bende Note 10 Pro kullanıyorum
14.0.2.0 var. Herhangi bir güncelleme şu an yok. Zaten hayatımın hatası Xiaomi almaktı!

Bende Note 10 Pro kullanıyorum
14.0.2.0 var. Herhangi bir güncelleme şu an yok. Zaten hayatımın hatası Xiaomi almaktı!
Neden ki? Bence şu anda en fiyat performans ve en başarılı firmalardan biri. Ne gibi sorunlar yaşadınız? Telefonunuz global rom değil de türkiye rom olabilir güncelleme belki geç gelir.

Ayrıca ben de Xiaomi kullanıyorum.

Telefon nasıl şebeke veriyor IMEI yok ise?
120 gün süre var. 4 ay önce almışsa şimdi ilk sim IMEI numarası kapanmış, diğerine gećmiştir.

Xiaomi telefonlarda güncelleme yapacaksanız kararlı yazıp yazmadığına bakın. Eğer yazıyorsa o güncelleme daha önceden sizin telefon modeliniz de denenmiş ve onaylanmış anlamına geliyor. Kararlı sürümü normalden biraz daha geç geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…