7 725064 Picopat Katılım 22 Ekim 2023 Mesajlar 653 Makaleler 2 Çözümler 3 17 Kasım 2023 #11 founderkral dedi: 120 gün süre var. 4 ay önce almışsa şimdi ilk SIM IMEI numarası kapanmış, diğerine gećmiştir. Genişletmek için tıkla... Bu durumda telefonda varsayılan olarak IMEI zaten oluyor. founderkral dedi: Xiaomi telefonlarda güncelleme yapacaksanız kararlı yazıp yazmadığına bakın. Eğer yazıyorsa o güncelleme daha önceden sizin telefon modeliniz de denenmiş ve onaylanmış anlamına geliyor. Kararlı sürümü normalden biraz daha geç geliyor. Genişletmek için tıkla... Sorunu yaşayan ben değilim.
founderkral dedi: 120 gün süre var. 4 ay önce almışsa şimdi ilk SIM IMEI numarası kapanmış, diğerine gećmiştir. Genişletmek için tıkla... Bu durumda telefonda varsayılan olarak IMEI zaten oluyor. founderkral dedi: Xiaomi telefonlarda güncelleme yapacaksanız kararlı yazıp yazmadığına bakın. Eğer yazıyorsa o güncelleme daha önceden sizin telefon modeliniz de denenmiş ve onaylanmış anlamına geliyor. Kararlı sürümü normalden biraz daha geç geliyor. Genişletmek için tıkla... Sorunu yaşayan ben değilim.
founderkral Hectopat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 1.940 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #12 725064 dedi: Bu durumda telefonda varsayılan olarak IMEI zaten oluyor. Sorunu yaşayan ben değilim. Genişletmek için tıkla... Biliyorum. Bilinçsizce güncellemeyi yapınca telefona rom atılması gerekiyor. Bununla uğraşmaya değmez diye söyledim.
725064 dedi: Bu durumda telefonda varsayılan olarak IMEI zaten oluyor. Sorunu yaşayan ben değilim. Genişletmek için tıkla... Biliyorum. Bilinçsizce güncellemeyi yapınca telefona rom atılması gerekiyor. Bununla uğraşmaya değmez diye söyledim.
4 491824 Hectopat Katılım 25 Eylül 2021 Mesajlar 4.052 Çözümler 27 18 Kasım 2023 #13 founderkral dedi: Kararlı yazmıyor. Türkiye'den alındı değil mi? Genişletmek için tıkla... Kararlı yazan kısım güncellemeyi açınca geliyor. MIUI 14 güncellemelerinde bu kapak sadeleştirildi.
founderkral dedi: Kararlı yazmıyor. Türkiye'den alındı değil mi? Genişletmek için tıkla... Kararlı yazan kısım güncellemeyi açınca geliyor. MIUI 14 güncellemelerinde bu kapak sadeleştirildi.