Redmi Note 10 Pro MIUI 14'e yükseltilmeli mi?

emir erdem

Hectopat
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci Lise 1
Şu anda 12.5 yüklü. 14'e güncellemeli miyim bilemedim. Bazı kişiler 14 varsa güncelle diyor bazıları sıkıntı çıkabilir diyor. Deneyimleyen veya bilgi sahibi olan varsa yazabilir mi?

Şu anda 12.5 yüklü. 14'e güncellemeli miyim bilemedim. Bazı kişiler 14 varsa güncelle diyor bazıları sıkıntı çıkabilir diyor. Deneyimleyen veya bilgi sahibi olan varsa yazabilir mi?

Xiaomi'lerin bütün telefonları için konuşuyorum. Kutudan ilk çıktığındaki stock ROM en iyisi oluyor %99 ihtimalle. Telefonda sürekli olan bir hata almıyorsanız güncellemeyin.
Xiaomi güncelleme veriyorum diyebilmek için güncelleme veren bir marka. Xiaomi'deki güncelleme genelde düzgün çalışan şeyleri de bozuyor. Yani güncellemeyle hata düzeltilmeden ziyade ekstra hata alma olasılığınız daha yüksek. Örneğin Android 13 güncellemesinden sonra WhatsApp veya Telegram gibi internet üzerinden sesli görüşme yapabildiğiniz uygulamalarda karşıdaki insana sizden kaynaklı yankı gidiyor. Bir diğer örnek ise Android 11 ile yeni Game Turbo'ya geçtiler. Önceki Game Turbo'da FPS ve CPU GPU kullanımı gerçekten görünüyordu. Şimdi sadece FPS gösteriyor onu da yanlış gösteriyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı