Redmi Note 10 Pro pil aşırı hızlı bitiyor

Bende Note 10 Pro kullanıyorum ama öyle bir sorun yok bende MIUI 14 güncellemesinden olduğunu sanmıyorum

Cihazımı bugün yoğun kullandım ve Android sistemi pil kullanımı aşağıdakı şekilde. Büyük ihtimalle yazılımsal bir sorun. Sizin kullanımınız neredeyse %7, benimki ise 2.5

Redmi Note 10 Pro YD kullanıyorum. Aynı şekilde şarjı hiç kullanmadan telefonu köşeye koymama rağmen boştayken gidiyor.

Cok fazla uygulama kurduysaniz arka planda her biri icin senkronizasyon yapiyor belki ondan kaynaklaniyor olabilir.

Yani buna ragmen bende cok stabil calisiyor vallahi anlamadim açıkçası

accubattery uygulamasını kullanıp 15 e kadar düşürüp sonra tam şarj yapıp batarya değerlerini yazar mısınız? Belki yedek alıp formatlayıp yeniden yüklemeniz işe yarayabilir, miui14 için öneriyorlar çoğu xiaomi forumunda.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-06-30-23-42-47-609_com.miui.securitycenter.jpg
    51,7 KB · Görüntüleme: 53
  • Screenshot_2023-06-30-23-42-45-781_com.miui.securitycenter.jpg
    51,2 KB · Görüntüleme: 40
  • Screenshot_2023-06-30-23-42-42-615_com.miui.securitycenter.jpg
    54,9 KB · Görüntüleme: 58
Sizde yazılımsal veya donanımsal sorun var yüksek ihtimalle.
Babam Note 10 Pro kullanıyor. Aynı şekilde çevremde ki birçok insan Note serisinden Pro ve Pro olmayan versiyonları kullanıyorlar.
Hiçbirinde öyle bir problem yok.
Çevremde ki herkes telefonu çok fazla kullanmasına rağmen şarj konusundan çok memnunlar.

Eğer ki MIUI 13'ten MIUI 14 geçtiyseniz fabrika ayarlarına sıfırla yapın sorununuz donanımsal değil ise (batarya sağlığı düşük değil ise) %70 çözülecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…