Kolsuz İtachi Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 701 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2022 #12 KOUsoftware dedi: rom buldum indiriyorum da sd karta atıp ordan nasıl yükleyeceğim? Yeni hardbrick değil de mi şu anda? Genişletmek için tıkla... Hayır değil , Twrp üzerinden yükleyeceksin, Orjinal rom değil mi ?
KOUsoftware dedi: rom buldum indiriyorum da sd karta atıp ordan nasıl yükleyeceğim? Yeni hardbrick değil de mi şu anda? Genişletmek için tıkla... Hayır değil , Twrp üzerinden yükleyeceksin, Orjinal rom değil mi ?
KOUsoftware Hectopat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 159 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Eylül 2022 #13 benimki pro max hindistan romu onu indirdim fastboot flash recovery ile attım dosya yöneticisinde gözüküyor ama yükle kısmında gözükmüyor
benimki pro max hindistan romu onu indirdim fastboot flash recovery ile attım dosya yöneticisinde gözüküyor ama yükle kısmında gözükmüyor
Kolsuz İtachi Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 701 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2022 #14 Nasıl yani
KOUsoftware Hectopat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 159 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Eylül 2022 #15 Kolsuz İtachi dedi: Nasıl yani Genişletmek için tıkla... twrp ile sıfırladım yine düzelmedi rom iniyor usbden atıyorum telefona direk pcden atınca görmüyor.
Kolsuz İtachi dedi: Nasıl yani Genişletmek için tıkla... twrp ile sıfırladım yine düzelmedi rom iniyor usbden atıyorum telefona direk pcden atınca görmüyor.
Kolsuz İtachi Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 701 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2022 #16 Hafıza kartına at oradan yükle telefona takıp
KOUsoftware Hectopat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 159 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Eylül 2022 #17 Kolsuz İtachi dedi: Hafıza kartına at oradan yükle telefona takıp Genişletmek için tıkla... rom attım şarj almıyor telefon
Kolsuz İtachi dedi: Hafıza kartına at oradan yükle telefona takıp Genişletmek için tıkla... rom attım şarj almıyor telefon
Kolsuz İtachi Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 701 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2022 #18 KOUsoftware dedi: rom attım şarj almıyor telefon Genişletmek için tıkla... Orjinal rom yükledin değil mi ?
KOUsoftware dedi: rom attım şarj almıyor telefon Genişletmek için tıkla... Orjinal rom yükledin değil mi ?
KOUsoftware Hectopat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 159 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Eylül 2022 #19 Telin şarjı bitti kapandı şarj almıyordu rom yükledim hata devam ediyor
F FuryanD Decapat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 544 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2022 #20 KOUsoftware dedi: Redmi Note 10 Pro yurt dışı telefon kapandıktan sonra açılmıyor. TWRP'den sıfırlamama rağmen Redmi yazısında kalıyor. Genişletmek için tıkla... Bende de Redmi var ve aynı şekilde açılmıyor kapanınca. Çözüm şu redmi ekranında kalınca uzunca powera bas yeniden başlatana kadar açılır
KOUsoftware dedi: Redmi Note 10 Pro yurt dışı telefon kapandıktan sonra açılmıyor. TWRP'den sıfırlamama rağmen Redmi yazısında kalıyor. Genişletmek için tıkla... Bende de Redmi var ve aynı şekilde açılmıyor kapanınca. Çözüm şu redmi ekranında kalınca uzunca powera bas yeniden başlatana kadar açılır