Alp_12 Picopat Katılım 6 Mart 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2024 #1 Custom ROM kuracağım efs, boot, recovery ne görsüysem yedeğini aldım. Cihaza sonradan IMEI atıldı giderse efs yedeğinden geri getirebilir miyim?
Custom ROM kuracağım efs, boot, recovery ne görsüysem yedeğini aldım. Cihaza sonradan IMEI atıldı giderse efs yedeğinden geri getirebilir miyim?
babaproyak Attopat Katılım 2 Mart 2024 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2024 #2 Alp_12 dedi: Custom ROM kuracağım efs, boot, recovery ne görsüysem yedeğini aldım. Cihaza sonradan IMEI atıldı giderse efs yedeğinden geri getirebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Gider.
Alp_12 dedi: Custom ROM kuracağım efs, boot, recovery ne görsüysem yedeğini aldım. Cihaza sonradan IMEI atıldı giderse efs yedeğinden geri getirebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Gider.
Y YavuzUnal Decapat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 232 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2024 #3 Alp_12 dedi: Custom ROM kuracağım efs, boot, recovery ne görsüysem yedeğini aldım. Cihaza sonradan IMEI atıldı giderse efs yedeğinden geri getirebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Gider. Sıfırlarsanız kullanmak için yeniden ımeı çakmanız lazım
Alp_12 dedi: Custom ROM kuracağım efs, boot, recovery ne görsüysem yedeğini aldım. Cihaza sonradan IMEI atıldı giderse efs yedeğinden geri getirebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Gider. Sıfırlarsanız kullanmak için yeniden ımeı çakmanız lazım
AsilThing Hectopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 228 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2024 #4 Alp_12 dedi: Custom ROM kuracağım efs, boot, recovery ne görsüysem yedeğini aldım. Cihaza sonradan IMEI atıldı giderse efs yedeğinden geri getirebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Yurt dışıysa veya çarşıda 50-100 liraya atıldıysa kesin gider. Yurt içiyse, veya yasal olarak 20 bin liraya kayıt ettirdiyseniz bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum ama tabiki de araştırmak gerek.
Alp_12 dedi: Custom ROM kuracağım efs, boot, recovery ne görsüysem yedeğini aldım. Cihaza sonradan IMEI atıldı giderse efs yedeğinden geri getirebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Yurt dışıysa veya çarşıda 50-100 liraya atıldıysa kesin gider. Yurt içiyse, veya yasal olarak 20 bin liraya kayıt ettirdiyseniz bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum ama tabiki de araştırmak gerek.
Alp_12 Picopat Katılım 6 Mart 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2024 #5 Efs ile geri getiremez miyim?
AsilThing Hectopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 228 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2024 #6 Alp_12 dedi: Efs ile geri getiremez miyim? Genişletmek için tıkla... Hiçbir fikrim yok EFS'de imei gibi gerekli bilgiler var ama imei kayıt anındaki işlemi bilmediğim için kesin bir şey diyemem.
Alp_12 dedi: Efs ile geri getiremez miyim? Genişletmek için tıkla... Hiçbir fikrim yok EFS'de imei gibi gerekli bilgiler var ama imei kayıt anındaki işlemi bilmediğim için kesin bir şey diyemem.