R RdAhmet Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 301 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2025 #1 Şu anda Redmi Note 10 Pro global ROM kullanıyorum. Reklamlardan dolayı gına geldi her ne kadar kapatsam da arada bir çıkıyor. Reklamsız ve şarj açısından resmi ROM önerebilir misiniz?
Şu anda Redmi Note 10 Pro global ROM kullanıyorum. Reklamlardan dolayı gına geldi her ne kadar kapatsam da arada bir çıkıyor. Reklamsız ve şarj açısından resmi ROM önerebilir misiniz?
Alone wolf 174 Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 247 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2025 #2 eu rom araştır varsa iyiydi bende f3 var 1 sene kulandım bankacılık uyg harici iyi elite rom var onu araştır
eu rom araştır varsa iyiydi bende f3 var 1 sene kulandım bankacılık uyg harici iyi elite rom var onu araştır
R RdAhmet Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 301 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2025 #3 Alone wolf 174 dedi: eu rom araştır varsa iyiydi bende f3 var 1 sene kulandım bankacılık uyg harici iyi elite rom var onu araştır Genişletmek için tıkla... eu rom stock rom mu oluyor yoksa custom mu
Alone wolf 174 dedi: eu rom araştır varsa iyiydi bende f3 var 1 sene kulandım bankacılık uyg harici iyi elite rom var onu araştır Genişletmek için tıkla... eu rom stock rom mu oluyor yoksa custom mu