Custom ROM Redmi Note 10 Pro telefona Custom ROM nasıl nasıl kurulur?

TheCaspian

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, Redmi Note 10 Pro telefonuma Custom ROM kurmak istiyorum. Daha önce böyle bir tecrübem olmadı. Yapmam gereken adımlar hakkında bilgi verebilir, dikkat etmem gereken konularda beni uyarabilirseniz sevinirim. Ayrıca en fazla performansı alabileceğim, özellikle de hızlı şarjı destekleyen, belli başlı özelleştirmeler de yapabileceğim bir ROM önerisinde bulunabilirseniz sevinirim. Bir de kullandığım Huawei Watch fit 2 saatimle de uyumsuzluk sorunu yaşamamasını istiyorum. Şu an bootloader kilidi için bir hafta geçmesini bekliyorum. Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Kafamdaki ROM'lar.
PixelExperience.
crDroid.
LineageOS'e.
Evolution X

Merhaba, daha öncesinde ROM kurmadıysanız bilen biliyle kurmanızı tavsiye ederim aksi takdirde yapacağınız işlemler sonucu telefonunuz kilitlenebilir ve telefonunuzu sadece telefoncular açabilir. Bu durumu yaşadım o yüzden böyle bir uyarı da bulundum.

Custom HyperOS kur.

Akıcılık istiyorsan EU ROM kur.

Etrafımda bu konudan anlayan kimse yok maalesef. Videolarda çok zorlu görünmüyordu ben mi yanlış düşünüyorum acaba? Nelere dikkat etmem gerekiyor.

Custom HyperOS kur.

Akıcılık istiyorsan EU ROM kur.

EU ROM olabilir izlemem gereken adımlar hakkında neler söyleyebilirsiniz peki?

Stok yazılımlarla arasında bayağı fark var, stok yazılımlar Mi Flash üzerinden Fastboot mod da direk yüklenir ancak Custom ROM'lar TWRP üzerinden veya ADB sideload üzerinden kurulabiliyor.

Stok yazılımlarla arasında bayağı fark var, stok yazılımlar Mi Flash üzerinden Fastboot mod da direk yüklenir ancak Custom ROM'lar TWRP üzerinden veya ADB sideload üzerinden kurulabiliyor.

Evet TWRP üzerinden yükleme yapacağımı anladım. Neleri yanlış yaparsam sorun yaşarım peki?

Önerdiğiniz ROM'lar arasından Evolution X'i öneririm, bende kullanmıştım bayağı iyiydi sizde de güzel performans vereceğinden eminim, vereceğim site üzerinden adımları takip edebilirsiniz.

Before you download and install!

We are not responsible for bricked devices, dead SD cards, thermonuclear war, or the current economic crisis. Please do some research if you have any concerns about features included in this ROM before flashing it! YOU are choosing to make these modifications, and if you point your finger at us for messing up your device, we will laugh at you.

Açıklama Güldürdü

Teşekkür ediyorum.

Teşekkür ediyorum ilginiz ve yardımlarınız için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…