Redmi Note 10 Pro telefona Root atma

watashiwaeray

Decapat
Yer
Kayseri
Daha fazla  
Redmi Note 10 Pro telefona Root atarsam faydalari ne olur? Tavsiye eder misiniz? Root nasıl atilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
AdAway yüklersin, Vanced yüklersin. Ne uygulamalarında reklam çıkar ne de YouTube'unda. Üzerine Viper4Android kurarsın. 100 TL'lik kulaklıktan inanılmaz sonuçlar alırsın. Kullanmadığın uygulamaları kökten silersin, sık kullandıklarını sistem uygulaması yapar ihtiyacın olmadığında kolayca dondurursun vs. Benim aklıma gelen bunlar. Root'un önü çok açık, her şey yapılabilir neredeyse.

Root atabilmeniz için cihazınızın BL kilidi açık olması gerekir.

Önermiyorum hele banka uygulamaların falan varsa hiç bulaşma artık root eskisi gibi değil han çepek gibi arkadaşımın babası polis geçen ay hesabından 19k cukkaladilar adamin haberi bile yok telefonun rootlu olduğundan ikinci el almış, ama tabii yine işini bilirsen güvenilirliğini korursun.

Hocam nasıl bl kilidini acip root atabilirim? Telefonun garantisi gider mi?

Güncelleme: Bl kılıdını açtım nasıl guvenlı bır sekılde root atabılırım? Dosyalarıma bir şey olur mu?

Son düzenleme:
@watashiwaeray BL kilidini açtıysanız zaten kendini fabrika çıkış haline getirip her şeyi siliyor. Root da bu tür bir wipe olmaz. Custom recovery yükleyin, ardından magisk yükleyin. Detaylarını XDA, MIUI Türkiye gibi forumlarda veya YouTube'da kolayca bulabilirsiniz.

Evet bankacılık uygulamaları rootu direkt fark edip uygulamayı kullanmanızı engelleyebiliyor. Her banka bunu yapmıyor bazıları uyarıyor sizin kararınıza bırakıyor.

Ben ilk android telefonumdan beri root kullanıyorum. Bankacılıkla ilgili bir sorun yaşamadım. Kesinlikle sorun yaşamazsınız demiyorum, zaten bu tür olaylarda bütün sorumluluğu kullanıcıya yıkıyorlar. Temkinli kullanmakta fayda var.

Hocam nasıl bl kilidini acip root atabilirim? Telefonun garantisi gider mi?

Güncelleme: Bl kılıdını açtım nasıl guvenlı bır sekılde root atabılırım? Dosyalarıma bir şey olur mu?

Nasıl açtın ve root atabildin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…