filozof3441 Centipat Katılım 26 Mart 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2024 #11 Einstein dedi: Ayarlardan bağlantı ve paylaşıma gelince orada NFC yok mu? Genişletmek için tıkla... Yok hocam. Yokmuş. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Nisan 2024
Einstein dedi: Ayarlardan bağlantı ve paylaşıma gelince orada NFC yok mu? Genişletmek için tıkla... Yok hocam. Yokmuş.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.920 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2024 #12 Hangi ROM'u kullanıyorsun.
Better Call Mike Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 1.317 Çözümler 22 Yer Berlin Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2024 #13 Cihazında NFC özelliği bulunuyor. Hangi ROM'u kullanıyorsun? Detaylı Bilgi ve özellikler kısmını ss atarsan yardımcı olmaya çalışırız.
Cihazında NFC özelliği bulunuyor. Hangi ROM'u kullanıyorsun? Detaylı Bilgi ve özellikler kısmını ss atarsan yardımcı olmaya çalışırız.
filozof3441 Centipat Katılım 26 Mart 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2024 #14 Better Call Mike dedi: Cihazında NFC özelliği bulunuyor. Hangi ROM'u kullanıyorsun? Detaylı bilgi ve özellikler kısmını SS atarsan yardımcı olmaya çalışırız. Genişletmek için tıkla... Hallettim telefondan anlayan bir arkadaşım bir şeyler yaptı sorun çözüldü.
Better Call Mike dedi: Cihazında NFC özelliği bulunuyor. Hangi ROM'u kullanıyorsun? Detaylı bilgi ve özellikler kısmını SS atarsan yardımcı olmaya çalışırız. Genişletmek için tıkla... Hallettim telefondan anlayan bir arkadaşım bir şeyler yaptı sorun çözüldü.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.354 Makaleler 16 Çözümler 177 Yer Antalya 9 Nisan 2024 #15 filozof3441 dedi: Hallettim telefondan anlayan bir arkadaşım bir şeyler yaptı sorun çözüldü. Genişletmek için tıkla... Ne yaptığını da söylersen senle aynı sorunu yaşayan insanlara yardımcı olur.
filozof3441 dedi: Hallettim telefondan anlayan bir arkadaşım bir şeyler yaptı sorun çözüldü. Genişletmek için tıkla... Ne yaptığını da söylersen senle aynı sorunu yaşayan insanlara yardımcı olur.
filozof3441 Centipat Katılım 26 Mart 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2024 #16 Lee Yubin dedi: Ne yaptığını da söylersen senle aynı sorunu yaşayan insanlara yardımcı olur. Genişletmek için tıkla... dostum gerçekten anlamıyorum telefonu pc ye bağladı bir şeyler yaptı gitti. ben basit bir ayar sandım
Lee Yubin dedi: Ne yaptığını da söylersen senle aynı sorunu yaşayan insanlara yardımcı olur. Genişletmek için tıkla... dostum gerçekten anlamıyorum telefonu pc ye bağladı bir şeyler yaptı gitti. ben basit bir ayar sandım
4 485659 Hectopat Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 503 Çözümler 2 10 Nisan 2024 #17 Lee Yubin dedi: Ne yaptığını da söylersen senle aynı sorunu yaşayan insanlara yardımcı olur. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey olur mu hiç.
Lee Yubin dedi: Ne yaptığını da söylersen senle aynı sorunu yaşayan insanlara yardımcı olur. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey olur mu hiç.