Çözüldü Recovery Redmi Note 10 Pro TWRP kendi kendine açılıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

157228

Kilopat
Cihazım yurt dışı. Gece şarja bırakırsam sabah kalktığımda TWRP ekranında bekliyor şekilde buluyorum, telefonun çalışmasında herhangi bir kusur yok her şey normal TWRP kurduktan sonra böyle oldu ve nasıl kaldıracağımı da bilmiyorum.

Konuyu mu yanlış yere açtım yoksa hiçbir bilen yokmu?

Son düzenleme:
Dediğinizi yaptım. Telefona gelen güncelleme ile TWRP'nin alakası nedir acaba? Yani neden sadece sadece telefonu şarja takılıyken bıraktığımda tuhaf bir TWRP ekranıyla uyanıyorum reboot System yapmak zorunda kalıyorum.

Dediğinizi yaptım. Telefona gelen güncelleme ile TWRP'nin alakası nedir acaba? Yani neden sadece sadece telefonu şarja takılıyken bıraktığımda tuhaf bir TWRP ekranıyla uyanıyorum reboot System yapmak zorunda kalıyorum.

Otomatik güncelleme siz telefonu bıraktığınız zaman recovery moduna geçip uygulama işlemini gerçekleştirir.

Cutom recovery kullandığınız için TWRP moduna geçer ve OTA update seçeneği olmadığından o ekran kalır takı siz cihazı yeniden başlatana kadar.

Otomatik güncelleme siz telefonu bıraktığınız zaman recovery moduna geçip uygulama işlemini gerçekleştirir.

Cutom recovery kullandığınız için TWRP moduna geçer ve OTA Update seçeneği olmadığından o ekran kalır takı siz cihazı yeniden başlatana kadar.

Şimdi anladım aslında TWRP yüklü olmasa da telefon bu işlemi yapacak ama orijinal yazılımda takılıp kalmayacak,güncellemeyi yapınca yeniden açılacak. Teşekkür ediyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı