Merhaba, Redmi Note 10 Pro cihazimin bl kilidini an itibarıyla açtım. MIUI'dan kurtulmak istiyorum. Saf Android olarak PixelExperience varmis sanirim, onu kurmak istiyorum. Veya ROM tavsiyeniz varsa o da olur. Ama sanirim ilk olarak TWRP kurmam gerekiyor. Nasil yapiliyor hiçbir fikrim yok. Sira sira ROM atmam icin gereken adimlari anlatir misiniz?
Saf Android diye bir şey yoktur öncelikle onu belirteyim. Pixel Exp. optimizasyonu fazla önemsemeyen bir ROM. Yani yavaş şarj olma, hızlı şarj bitmesi gibi durumlar olabilir.
Saf Android diye bir şey yoktur öncelikle onu belirteyim. Pixel Exp. optimizasyonu fazla önemsemeyen bir ROM. Yani yavaş şarj olma, hızlı şarj bitmesi gibi durumlar olabilir.
Introduction: Team Win Recovery Project or TWRP for short, is a custom recovery built with ease of use and customization in mind. We started from the ground up by taking AOSP recovery and loading it with the standard recovery options, then added...
forum.xda-developers.com
Buradan indirin TWRP'yi. Daha sonrasında avukat beyin rehberini uygulayın.
Selam, Daha öncelerinde Samsung cihazlara Custom recovery kurmasını göstermiştim. Şimdi sıra tüm telefonlarda :D Öncelikle buradan driveri yükleyelim: https://forum.xda-developers.com/t/official-tool-windows-adb-fastboot-and-drivers-15-seconds-adb-installer-v1-4-3.2588979/ Kurulumu basit hepsine...
Project Elixir is another aftermarket AOSP ROM which basically offers minimal UI enhancement & close to Stock Android ROM with great performance, security and stability. Most of the OEMs' these...
Minimal ADB and Fastboot programını yükle. ADB installer programını açıp hepsine y de.
Program files klasöründeki minimal ADB and Fastboot klasörüne indirdiğin img uzantılı dosyayı at ve ismini twrp.img yap. CMD here dosyasını çalıştır. CMD açılacak
Telefonu kapat, ses kısma ile güç tuşuna basılı tut. Fastboot açılacak.
Merhaba, Redmi Note 10 Pro cihazimin bl kilidini an itibarıyla açtım. MIUI'dan kurtulmak istiyorum. Saf Android olarak PixelExperience varmis sanirim, onu kurmak istiyorum. Veya ROM tavsiyeniz varsa o da olur. Ama sanirim ilk olarak TWRP kurmam gerekiyor. Nasil yapiliyor hiçbir fikrim yok. Sira sira ROM atmam icin gereken adimlari anlatir misiniz?