M Madss Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.567 Çözümler 23 Yer Malatya 9 Temmuz 2023 #21 Kullanıcı311 dedi: Eğer MIUI arayüzü istiyorsanız Xiaomi EU, saf arayüz istiyorsan evolution X. MIUI gibi kasmalar olmaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler önerin için. Redmi Note 10 Pro alacağım o zaman.
Kullanıcı311 dedi: Eğer MIUI arayüzü istiyorsanız Xiaomi EU, saf arayüz istiyorsan evolution X. MIUI gibi kasmalar olmaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler önerin için. Redmi Note 10 Pro alacağım o zaman.
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #22 Madss dedi: Teşekkürler önerin için. Redmi Note 10 Pro alacağım o zaman. Genişletmek için tıkla... ROM atacağınız zaman konu açıp beni etiketleyebilirsiniz.
Madss dedi: Teşekkürler önerin için. Redmi Note 10 Pro alacağım o zaman. Genişletmek için tıkla... ROM atacağınız zaman konu açıp beni etiketleyebilirsiniz.
M Madss Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.567 Çözümler 23 Yer Malatya 9 Temmuz 2023 #23 Kullanıcı311 dedi: ROM atacağınız zaman konu açıp beni etiketleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Önce biraz normal takılmayı düşünüyorum. Teşekkürler, atacağım zaman etiketlerim.
Kullanıcı311 dedi: ROM atacağınız zaman konu açıp beni etiketleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Önce biraz normal takılmayı düşünüyorum. Teşekkürler, atacağım zaman etiketlerim.
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #24 Madss dedi: Önce biraz normal takılmayı düşünüyorum. Teşekkürler, atacağım zaman etiketlerim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.
Madss dedi: Önce biraz normal takılmayı düşünüyorum. Teşekkürler, atacağım zaman etiketlerim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.