Redmi Note 10 Pro vs Note 11 Pro

Kamerası iyi mi hocam ya o önemli biraz benim için. Daha çok ön kamera 16MP yazıyor çok düşük geldi. Oyun kısmında nasıl cihaz?

Ön kamera 16
Arka kamera 108
Çok fotoğraf çeken birisi değilim ama bir sorun yaşamadım.
Oyun olarak Wild Rift oynuyorum oyun sabit 60 FPS alıyorum.

Ön kamera 16.
Arka kamera 108.
Çok fotoğraf çeken birisi değilim ama bir sorun yaşamadım.
Oyun olarak Wild Rift oynuyorum oyun sabit 60 FPS alıyorum.

10 Pro ve 11 Pro arasında yalnızca 100TL fiyat farkı var. Ben babama diyorum 2.el alayım 3.7K'ya falan var ancak babam herkesi dolandırıcı olarak görüyor. Bu dertten kurtulursam alabileceğim inşallah.

10 Pro ve 11 Pro arasında yalnızca 100TL fiyat farkı var. Ben babama diyorum 2.el alayım 3.7K'ya falan var ancak babam herkesi dolandırıcı olarak görüyor. Bu dertten kurtulursam alabileceğim inşallah.
İnşallah alırsın kardeşim.

İnşallah alırsın kardeşim.

Tanıdığı bir adama model söyleyecekmiş o adama aldıracak galiba 2.el. Ancak kendim yaşadım biliyorum ekranı değişen telefonların dokumatiği ile 0'ı arasında alaka yok. Muhtemelen o tip bir cihaz bakar. Umarım öyle bir şey olmaz.

Sağ olun. Peki IMEI atılmış telefon ne demektir? Normaliyle farkı ne?

Sağ olun. Peki IMEI atılmış telefon ne demektir? Normaliyle farkı ne?
Yurt dışı cihazlar normalde Türkiye de kullanılmıyor ama bazı telefoncular IMEI atarak bu işi hallediyor.
IMEI işlemci bazı modellerde sıfırlama ve güncelleme sırasında gidebiliyor .( IMEI ginidnce mecbur yeniden yaptırmak zorundasın yoksa telefon belli bir süre sonra aramalara kapanıyor )
Yurt dışı cihaz alacaksan ( yani IMEI atılmış) alırken güncelleme ve sıfırlama da IMEI gider mi diye sor.
Benim kullandığım note 11 pro da sorun yok.

Ayrıca yurt dışı cihazların garantisi olmaz.

Sağ olun hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…