Selam arkadaşlar, ben yeni bir telefon almak istiyorum ama arkadaşimla fikir ayriligi yaşadik ben PUBG Mobile icin alacağım kendim Redmi Note 10 Pro almak istiyorum arkadaşim Note 11 Pro iyi diyor sizdende fikir almak istedim. Yardimci olursaniz sevinirim.
İkisinin de artılarını eksilerini göz önünde bulundurursak Note 10 Pro öne çıkıyor, iki Cihazda'da oyunun 45 FPS kilidi var lakin GFX tool gibi yazılımlara bu sınır 60 FPS'e çekilebilir, önerim Note 10 Pro.
İkisinin de artılarını eksilerini göz önünde bulundurursak Note 10 Pro öne çıkıyor, iki Cihazda'da oyunun 45 FPS kilidi var lakin GFX tool gibi yazılımlara bu sınır 60 FPS'e çekilebilir, önerim Note 10 Pro.
Bir şey soracağım hocam kullandiğim cihaz Redmi Note 8 3GB RAM PUBG da cok hizli isiniyor hizli derken 30dk da bu normal mi Note 10 Pro da ayni şeyi yaşar miyim? Yoksa bu cihazin donanimi ile alakali mi?
Evet Türkmenistan'in 2. el piyasasinda bunlar göze batiyor fiyat performans olarak.
Bir şey soracağım hocam kullandiğim cihaz Redmi Note 8 3GB RAM PUBG da cok hizli isiniyor hizli derken 30dk da bu normal mi Note 10 Pro da ayni şeyi yaşar miyim? Yoksa bu cihazin donanimi ile alakali mi?
Evet Türkmenistan'in 2. el piyasasinda bunlar göze batiyor fiyat performans olarak.
Bir de ben normalde 30FPS aliyorum GFX tool kullanıyorum akici 45FPS oynuyorum isinma GFX tooldanmi kaynaklaniyor.
Cihaz fazla ısınmasın diye her telefona bir FPS limiti koyuyor PUBG, sen bu limiti aştığın için hızlı ısınması normal. Note 10 Pro fazla ısınma yapmaz tabii 4-5 saat boyunca aralıksız oynamazsan. Ayrıca bu konunun Türkmenistan piyasası ile ne alakası var anlamadım.